Delen vinden we super lief

IMG_3669

Ik kwam het wel eens online tegen en het maakte mij eigenlijk best nieuwsgierig. Je meest dierbare foto of ludieke afbeelding afgedrukt op hout, dat is gaaf en eens totaal anders dan anders! Ik was op zoek naar een cadeau voor de nieuwe kamer van Olivier. Ik stuitte op www.fotoophout.nl en toen ik de voorbeelden zag, was ik snel om. Voor de piratenkamer van mijn kleine jongen die 4 wordt, viel mijn oog op een te gekke landkaart. Ik kon niet anders dan deze afbeelding op hout af te laten drukken. Zijn reactie was magistraal, mijn hart smolt…

Keuzes, keuzes

Het bestelproces is heel eenvoudig. Je upload een foto, of importeert een foto via Facebook, Flickr of Instagram. Bij de preview kun je nog wat aanpassingen verrichten, zodat je foto perfect is afgebeeld. Er zijn vier verschillende soorten hout, waar je uit kunt kiezen. Vurenhout (meest verkocht) Ayoushout (ook voor buiten) Steigerhout (ruwer) en Multiplex (budgettopper, uit 1 stuk). Je kunt zelf de plankrichting kiezen en hiermee bepalen of je verticale of horizontale planken wilt.

Schermafbeelding 2017-02-27 om 21.44.24

Je kunt je afbeelding mét of zonder white-wash laten printen. Er komt dan een witte laag over het hout waardoor de structuur van het hout met de noesten en nerven minder zichtbaar worden. De kleuren zijn dan krachtiger en voor mijn afbeelding vind ik dit van toegevoegde waarde.

Ik vind het wel fijn dat de kleine details ook goed zichtbaar zijn.  Als je gezichten wil afdrukken, raden ze white-wash zelfs aan. Het verschil laten ze duidelijk zien. Een lastige keuze is de afmeting, want wat is mooi voor aan de muur. Ik kies voor een extra ophangsysteem. Ik houd het op de standaard foto. Je kunt ook je foto bestellen met extra teksten, in Sepia, of zwart/wit. Leuk als je er een leuke quote of tekst bij wilt plaatsen. Het proces is gebruiksvriendelijk en voor je het weet is de bestelling geplaatst.

Schermafbeelding 2017-02-27 om 22.08.10

Mijn keuze

En dit is het eindresultaat! Mijn afbeelding heb ik op vurenhout laten afdrukken met de afmeting 60* 40 met de planken verticaal. Ik heb eerst rondgestruind tussen de voorbeelden om een indruk te krijgen van hoe het eruit komt te zien. Ik was al snel verkocht, want het is echt iets unieks voor aan je muur. Het is zeker een website waar ik graag terug kom. een perfect cadeau voor mijn kleine vriendje. En voor mijn hubby ga ik even verder op www.FotoCadeau.nl en ga een te gek persoonlijk cadeau maken om hem ook helemaal blij te maken.

Dank je wel Fotocadeau.nl voor deze fijne samenwerking.

foto cadeauLiefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat
Delen vinden we super lief