Delen vinden we super lief

Ratten! Ze zijn overal…. in broodtrommels, dansend over tafelbladen, taarten stelend onder de neus van de banketbakker vandaan. Dus wat heeft elke stad nog? Een rattenvanger, Superkat Maurice! We waren aanwezig bij de premiere van deze ‘poezige’ film en ik kan je verzekeren, dit is heel leuk! Wat hebben we gelachen en werden bovendien meegenomen in het verhaal waarin er veel magie, herkenning en fantasie op ons af kwam.

Superkat Maurice

Maurice is een straatwijze kat die samen met Mees, Zonnebrand en Gevaarlijke Bonen een perfecte ‘business’ heeft opgezet om heel veel geld te verdienen aan goedgelovige stedelingen. Alles gaat goed tot ze in het plaatsje Bad Blintz komen, waar helemaal geen ratten zijn! En ook geen eten is! Ze ontmoeten het door boeken geobsedeerde meisje Olivia die hun hulp inroept om het mysterie op te lossen….

De internationaal hoog aangeschreven animatiefilm Superkat Maurice is nu te zien in de Nederlandse bioscopen. Het verhaal is gebaseerd op het boek van de beroemde Engelse schrijver Terry Patchett waardoor er ook diverse sprookjes in verwerkt zijn. Het was een feestje om naar te kijken!

Het is een grappige en avontuurlijke animatiefilm voor het hele gezin met een geweldige stemmencast: Georgina Verbaan, Patrick Martens, Nasrdin Dchar, Qucee, Pien van Bennekom en Peggy Vrijens.

Classificatie: 6, angst + geweld | Genre: Familiefilm, Animatiefilm | Volledige stemmencast:

Over de originele versie en de makers

‘The Amazing Maurice’ zoals de originele film heet, is geproduceerd door Narrativia en is een co-productie tussen Cantilever Media and Ulysses Filmproduktion.

De originele film bestaat uit een mega stemmencast met o.a. Hugh Laurie (Avenue 5, House) als Maurice, Emilia Clarke (Game of Thrones) als Malicia (Olivia in Nederland met Georgina Verbaan), David Thewlis (Wonder Woman) als Boss Man, Himesh Patel (Yesterday) als Keith (Mees in Nederland met Nasrdin Dchar) , Gemma Arterton (The King’s Man) als Peaches, Hugh Bonneville (Downton Abbey) als The Mayor, David Tennant (Doctor Who) als Dangerous Beans (Gevaarlijke Bonen in Nederland met Patrick Martens) en Ariyon Bakare (His Dark Materials) als Darktan (Zonnebrand in Nederland met Qucee).

Over de distribiteur – In The Air

In The Air richt zich op kwalitatieve entertainment onder de noemer ‘family entertainment that matters’ en wordt inmiddels gezien als leidende distributeur in dit segment. Zo verzorgt de distribiteur al bijna 10 jaar lang de distributie van aansprekende films/series als Minoes, Pluk van de Petteflet, Annie MG Schmidt, Knofje, Abeltje, Mr. Kikker, Wiplala, BING. In 2021 en 2022 bracht In The Air voor diverse leeftijdsgroepen films uit in de bioscoop, waaronder BINGS Kerstfeest (2021), Strijder (2022), en Oeps! Kids overboord (2022).

Over Just4Kids

Just4Kids is een kinderlabel dat sinds 2010 internationale kinderfilms, TV-series en merken aankoopt voor Nederland en België. Bekende voorbeelden zijn o.a: De Sneeuwkoningin, Spokenjagers, Rikkie de ooievaar, Pluisje, Robocar poli, Rupsje nooitgenoeg, Casper en Emma, Oeps! Kids overboord, Bibi en Tina en Bing!

Sinds 2011 is Just4Kids actief op YouTube waar geregeld nieuwe kindercontent wordt gepost. Inmiddels heeft het YouTube kanaal meer dan 50 miljoen views.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief