Delen vinden we super lief

Eindelijk is het zover en verschijnt de bioscoopfilm ‘ Casper en Emma maken Theater‘ in de Nederlandse bioscopen ! Mijn kinderen zijn dol op de afleveringen die we non-stop kijken en hebben dan ook rijkhalsend naar de bioscoopfilm uitgekeken. 

Zesde bioscoopfilm Casper en Emma

Casper en Emma zijn te zien in hun zesde bioscoopfilm: ‘Casper en Emma maken Theater‘. De film staat in het teken van ‘Geld inzamelen voor het goede doe’l. Samen met hun klasgenootjes maken ze theater en hopen ze heel veel geld bij elkaar te sprokkelen. Dat wordt een feest van herkenning aangezien ik als kind ook veel uit de kast heb getrokken om het goede doel te steunen. Flessen inzamelen, langs de deuren, noem maar op… Voor mijn kinderen vond ik het een zeer lieve, leuke film.

Netflix

In Nederland is de serie ‘Casper en Emma’ te zien bij Zappelin/KRO Kindertijd en op Netflix. Vooral op netflix weten de kinderen het terug te vinden. Casper en Emma is van oorsprong een populaire televisieserie uit Noorwegen en je ziet de monden niet synchroom praten. Het leuke is dat kinderen dit helemaal niet zien. Ze kijken dromerig voor zich uit.

En wie kent nu niet het lieve slaapliedje.

Officiële release

casper en emma

Door de jaren heen is het merk ‘Casper en Emma’ sterk gegroeit qua populariteit en heeft al een gehele lijn merchandise van met onder andere knuffels, kleurboeken, leesboeken en spelletjes. Je kleine fan kan het verlanglijstje vullen. Ook deze keer is de film geregisseerd door Arne Lindtner Næss, die meerdere prijzen en nominaties heeft gekregen voor zijn films op diverse filmfestivals.

Just Film Distribution en Just4Kids  hebben de film ‘Casper en Emma maken Theater’ 31 mei officieel in de bioscoop uitgebracht. Wij hebben het mogen bekijken en zijn laaiend enthousiast. Onze kinderen evenzo.

Trailer ‘Casper en Emma maken Theater’

Het verhaal ‘Casper en Emma maken theater” 

Op een leuke manier wordt er elk jaar geld ingezameld op de kleuterschool van Casper en Emma voor het goede doel. Ook dit jaar doet de klas van Casper en Emma haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. De creativiteit die in de film voor komt is prachtig om te zien kinderen zijn creatief en komen met vernuftige oplossingen. De kinderen bepalen hoe alles verloopt en dat maakt de film zo leuk.  Het verhaal is vrolijk en origineel in gestoken, zonder iets te verklappen. Zo krijgen niet alleen Welpje en Mevrouw Konijn een rol in het stuk maar ook de andere knuffeldieren. Bij de liedjes zag ik Yvette al wat heen en weer bewegen,

  • Familiefilm

Net als bij ons thuis zijn Casper en Emma naar het theater geweest en komen hierdoor op een geweldig idee. Het idee is om een toneelstuk te maken over kaarsen die licht geven in het donker. Uiteraard krijgen de favoriete knuffels Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het optreden. Het is een film vol vrolijke liedjes en tovert een glimlach op het gezicht van je kinderen.

Ze doen hun uiterste best en we volgen met interesse het verhaal om te zien of ze genoeg geld inzamelen voor het weeshuis. We keken het met heel veel plezier en de vele wendingen in het verhaal houd het boeiend voor de kinderen.. Wat is het een lief, vrolijk en spannend avontuur over de beste vriendjes! Een aanrader om met je gezin naartoe te gaan!

Speelduur: 81 minuten | Doelgroep: Alle Leeftijden

Cast

Casper – Oliver Dahl
Emma – Alba Ørbech-Nilssen
Maria (moeder Emma)– Janne Formoe
Opa (Opa Emma) – Ivar Nørve
Harold (papa Casper) – Markus Tønseth
Hilde (mama Casper)– Hilde Lyrån
Siri (de oudere zus van Casper)– Anna Celine Bredal
Welpje – casper’s knuffel
Mevrouw Konijn -is Emma’s knuffel

casper en emma

Winactie Casper en Emma pakket

We mogen 2 winnaars blij maken met de “Casper en Emma maken Theater” cadeaupakketten. Wil jij heel graag samen met je zoon en dochter naar deze leuke film ? Maak dan kans op 1 van de  2×2 vrijkaartjes + een stickerboek.
Aankomende zondag maken we de winnaars bekend van de Casper en Emma winactie ! Meedoen is eenvoudig door een reactie achter te laten onder deze blog of op de Facebook post. Veel succes!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

*Deze winactie is tot stand gekomen met een samenwerking

Delen vinden we super lief