Delen vinden we super lief

afvalemmer red

De keuze is reuze in de wereld van afvalemmers. We hebben recent een nieuw model uitgezocht en hier ging heel veel wikken en wegen aan vooraf. Er is zoveel moois in de wondere wereld van afvalemmers. Je kunt kiezen voor een afvalemmer met touch-deksel, een pedaal emmer systeem of zelfs prullenbakken met een sensor. Er zijn rechthoekige modellen, ronde, of de stylish, hippe, brede bakken. Ook qua grootte zijn er verschillende maten van tien of veertig liter.

Keuzes bij een afvalemmer

Bij de aanschaf van een afvalemmer moet je bedenken hoe groot het model van de prullenbak moet zijn. Dat is afhankelijk van hoe groot je huishouden is, of je afval gaat scheiden en voor welke ruimte je een afvalemmer zoekt. Als je op jezelf woont, met z’n tweeën bent, of als er nog drie kinderen rondlopen is de wens anders. Wij produceren met z’n vijfjes meer afval dan een huishouden van twee personen. Als je als single of als druk stel toch kiest voor een grote prullenbak, merk je dat het snel kan gaan stinken. Een kleinere prullenbak is te adviseren. Een goede richtlijn is:afvalemmer brabantia

    • 20 tot 30 liter: voor 1 persoon
    • 30 tot 40 liter: voor 2-3 personen
    • 40 tot 60 liter: voor 4 of meer personen

Onze keuze

Wij hebben gekozen voor een 60 liter touchin van brabantia, de XXL met een lekkere catchy kleur! Met 3 kinderen ontkom ik er niet aan om een afvalemmer met een grote binnen emmer te kiezen. Deze mama zag het niet zitten om, om de paar dagen de zak te wisselen. De 40 liter Brabantia prullenbak is ietwat te klein voor ons. Ik heb lang staan wikken en wegen welk model we gingen bestellen.

De 36 liter nieuwe Bo Touchbin was namelijk wel heel verleidelijk. Oh boy wat is die collectie mooi. Dit model is ook beschikbaar met interne bakken om afval te scheiden. Wij hoeven bij ons in de gemeente nog geen afval te sorteren, maar mocht dat gaan gebeuren, weet ik voor welk model ik ga kiezen.

Conclusie

Classy, design, gebruiksvriendelijk, elegant, mooi, stijlvolle belijningen, trendy, praktisch & mooi. Ik ben dol op onze nieuwe aanwinst. De deksel van de afvalemmerknalrode afvalemmer gaat soepel open en dicht en is het nieuwe speelgoed van de kinderen. Ik ben er helemaal blij mee.

Een volle vuilniszak haal je ook heel makkelijk uit de prullenbak. Een absolute aanrader dus. Wat je wensen ook zijn, brabantia heeft voor iedereen een prullenbak die bij je interieur past én gezien mag worden. De juiste prullenbak maakt niet alleen je huis, maar ook je leven een beetje mooier. Ook mijn jongste zoontje wordt er heel erg blij van. Hij ziet het als zijn nieuwste speelgoed… open en dicht… open en dicht..

Vinden jullie het belangrijk om een mooie afvalemmer te hebben, of geef je er niet zoveel om? Ik ben benieuwd! De één ziet het als een interieur object, de ander heeft het verstopt in een hoekje.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

*De producten in deze review zijn ons aangeboden door Brabantia, waardoor wij onze eigen eerlijke mening konden geven.

 

 


Delen vinden we super lief