Delen vinden we super lief

MiChair iCandy MiChairDe jonge ouder van vandaagdedag heeft soms wel iets weg van een koorddanser uit het circus. We proberen met ons allen de balans te vinden tussen werk, het huishouden, aandacht voor vrienden en ook nog eens voor elkaar, en de zorg voor de kleintjes en ontspanning. Het is een hele kluif om BV familie in balans te houden.

Hufter proof

Om nog maar te zwijgen over een stijlvolle én praktische inrichting van ons huis. Ik doe mijn uiterste best en struin winkels af voor toffe items. We hadden banken gekocht die ‘hufter’ proof zijn. De hoezen zijn afneembaar en zijn al tig keer inde wasmachine beland. Achtja wat wil je met drie kinderen. De keukentafel is de plek waar alles gebeurd. Het staat vol met toffe accessoires en fijne stoelen. Maar nu hebben we wel een enorm clash en stijlvol kinderstoel gespot.

iCandy MiChair op Hollandse bodem

iCandy MiChair iCandy peach iCandy MiChair

iCandy bewijst dat stylish en praktisch absoluut samengaan en brengt de iCandy MiChair naar Nederland. het is een  tijdloze en vooral zeer mooie kinderstoel die meegroeit met je kleintje. Van zowel de babytijd tot aan de kleuterschool.

  • Brits

iCandy is de Britse fabrikant van innovatieve designkinderwagens en begrijpt als geen ander wat ouders van nu willen. Ik herken me er zeker in! We willen materialen van hoge kwaliteit, een aantrekkelijk design en de praktische functies die je als drukke urban ouder nodig hebt.

Lees ook: iCandy World en Land Rover introduceren Peach All-Terrain Special Edition-wandelwagen voor avontuurlijke ouders
  • Classy

De MiChair combineert natuurlijke materialen, kunststoffen van de hoogste kwaliteit en de voor iCandy karakteristieke, hoogglanzende chroomafwerking. Het heeft een veilige driepuntszitting, waardoor je kindje er nooit uit zal glijden. Ook heeft het een vaatwasserbestendig plateau en een extra hoge rug voor jonge kinderen. In het circus genaamd ‘huishouden’ staan veiligheid en hygiëne immers voorop. En terwijl jij lekker aan het koken bent, kan je kindje er stijlvol en classy bij zitten.

Video

Tijdloos meubelstuk

Wie de MiChair eenmaal in huis heeft, kan jarenlang vooruit. In combinatie met de iCandy Pod is de stoel al vanaf de geboorte van een kleintje een eyecatcher in elke inrichting. Je kunt de iCandy Pod in de kinderstoel klikken en ouders hebben direct op ooghoogte contact met hun kindje.

MiChairHet geven van het eerste hapje wordt in de hoge kinderstoel met voetensteun een feest. De stoel is te gebruiken voor kinderen vanaf zes maanden tot en met drie jaar. Met het optionele Comfort Pack (rood, grijs, blauw, groen), passen ouders niet alleen het formaat van de stoel aan, maar zorgen zij ook dat hun kindjes extra comfortabel zit. En ja, de overtrek kan uiteraard gewoon in de wasmachine. Hooray!

 

Iedere zijn eigen MiChair stoel

Hoe mooi is het als kinderen ook op de kleuterschool nog kunnen genieten van hun eigen MiChair? De hoge kinderstoel tover je eenvoudig om tot een lage stoel of schommelstoel. Perfect voor de kinderkamer van iedere hippe kleuter. En deze kritische moeder vind dit echt een aanwinst voor het interieur!

De MiChair is verkrijgbaar in baby- en kinderspeciaalzaken. De prijs is 325 euro voor de stoel, 199 euro voor de Pod en 65 euro voor de comfort pack. Kijk voor meer informatie en alle verkooppunten op de website van Icandy.iCandy peach MiChair

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief