Delen vinden we super lief

Royole Moon

Natúúrlijk zijn onze kinderen mijn lust en mijn leven. En natúúrlijk zorg ik ervoor dat ze veilig en tevreden zijn. Maar soms kan het zelfs de meest toegewijde ouder echt even te veel worden. De royale Moon biedt hulp. We hebben immers allemaal weleens de behoefte om ons terug te trekken in onze eigen wereld en even met iets heel anders bezig te zijn. Manlief weet immers ook heel goed hoe die poepluier verwisseld moet worden en hoe hij die kleine schreeuwlelijkerds weer stil moet krijgen. 

Vernuftige Royole Moon

Het is soms lastig om me geheel af te sluiten voor de drukke wereld om me heen. Een sauna bezoekje helpt, maar dat is niet altijd haalbaar. Hoe kun je tot rust komen zonder dat je de bank moet verlaten? Overwerkte ouders worden te hulp geschoten door met de Royole Moon. Een zeer vernuftig en geavanceerde gadget….

Heel lang, lang geleden…

Royole Moon

Ik kan me niet meer heugen wanneer ik een romantische vrouwen film voor het laatst heb afgekeken! Sinds de geboorte van de kinderen loop ik heel wat series en goede films achter. Natuurlijk krijgen we er heel veel voor terug, maar soms even bankhangen en niet op te hoeven staan klinkt wel heel verleidelijk. Want neem maar van mij aan, zodra er kinderen in je leven komen is er altijd wel een belangrijke gebeurtenis dat je aandacht opeist en dat de dagelijkse sleur je onderbreekt. De deur uitgaan is niet altijd een optie, want stel dat er iets onverwachts gebeurt, dan wil je wel snel te hulp kunnen schieten. En oppas regelen is ook weer zo’n gedoe en kan een aardige kostenpost zijn. We zijn immers al best veel op pad met z’n tweetjes.

Lees ook: Oppas, wat betaal je daar nu precies voor?

Een bioscoop op je hoofd

royole moon
Photocredits Royole.com

Royole biedt uitkomst. We ontvingen het persbericht en mijn aandacht was gelijk getrokken. De Royole Moon is een luxe headset waarmee je je eigen bioscoop creëert in je eigen huis. De twee AMOLED Full HD-schermen simuleren een gigantisch gebogen 3D-scherm. Hoe tof is dat! Een mobiel 3D-theater waarbij je ook 2D kunt installeren. De Royole Moon is aan te sluiten op elke smartphone, decoder en pc, maar speelt net zo makkelijk Netflix, Amazon Prime of YouTube af.

Vanaf de bijgeleverde harde schijf stream je echt iedere film waar je naar uit kijkt. Bovendien kun je er net zo makkelijk videogames mee spelen op onder meer Playstation 4 en Xbox One. Laat manlief het maar niet horen, dit is immers een mama musthave! De noise-cancelling oortelefoons zorgen ervoor dat de hectiek van de buitenwereld niet meer tot je doordringt, zodat je ongestoord kunt genieten. Dus laat de kinderen maar roepen om papa, mama is heel even off-duty

Bad parenting?

En je bent heus geen slechte ouder als je even wat tijd voor jezelf neemt. Even een kleine pauze om je favoriete serie helemaal afgesloten van de buitenwereld kijken, heerlijk toch!? En voel je vooral niet schuldig als je de boel even de boel laat en je partner de honneurs waar laat nemen! Daarna ben je weer helemaal opgeladen en ready to rumble om elke situatie het hoofd te bieden. Klaar om de beste mama te zijn die je kunt zijn.

Royole Moon

Lees ook: Vakantie voor mama, toedeledokie en oja.. ik ga alleen.

Prijs en beschikbaarheid Royole Moon

De headset is beschikbaar in zwart, wit en goud en is uitgevoerd in zacht, ademend materiaal, waardoor hij lang te dragen is zonder dat het gaat irriteren. Het heeft een opslagcapaciteit van 32GB, en een batterij die 5 uur meegaat. Lang genoeg om heel veel series achter elkaar aan te kijken. Door het slimme opvouwbare design is de Royole ook compact mee te nemen. De Royole Moon is beschikbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en via royole.com, voor een adviesprijs van € 899,99.

Ik geloof zeer zeker dat dit de beleving van TV kijken echt naar een hoger level brengt, al moet ik wel serieus voor sparen! Ook ben ik nieuwsgierig of het de VR bril van playstation kan evenaren. Maar liefde voor gadgets is groot en houd het nieuwste van het nieuwste graag in de gaten. Ik hoop hem dan ook zeer snel te kunnen testen in real life.

Lees ook: Playstation VR bril ervaring To The Max! We beleven de spellen zelf

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 

 


Delen vinden we super lief