Delen vinden we super lief

shirts personaliserenEen gepersonaliseerd cadeau is tof om te geven en om te krijgen. Met regelmaat laat ik een t-shirt, romper of trui personaliseren met de naam van onze kindjes, of als cadeau. We krijgen zo vaak leuke reacties op de gepersonaliseerde baseball jack van Olivier, de school rugzakjes met namen, of op de petten met eigen naam. Vooral het ‘since 2013‘ (geboortedatum) is leuk, persoonlijk en spreekt velen aan.

Het wordt kouder

Nu de ‘R’ in de maand is verschenen, worden de dagen kouder en langer. Een dikke trui , of jas is nog te warm, maar zonder extra kleding is het veel te koud. Een vest biedt uitkomst. Het leek me weer leuk om de drie kids hetzelfde vest te bestellen met hun eigen naam.

Vooral nu ze naar school gaan en veel met letters bezig zijn, extra leuk. Ik twijfelde of drie verschillende kleurtjes niet leuker is, maar het is ook wel weer heel tof om ze alle drie hetzelfde te geven.

Kleding, sweaters & truien bedrukken & personaliserenDigitransfer shirts personaliseren

Ik ben weer naar mijn vertrouwde webshop gegaan waar ik elke keer goed geholpen werd. Daarnaast vond ik het bestellen en ontwerpen eenvoudig en zijn de prijzen transparant. De basisprijs van het shirt zie je gelijk en voor het design betaal je een kleine meerprijs. Tijdens het ontwerpen zie je prijs gelijk verschijnen. Het resultaat is tof! Ook weet ik dat de kledingstukken die ze gebruiken van hoge kwaliteit zijn.

Lees ook: Digitransfer voor een grappige, gekke verrasing voor papa & kids
  • Kwaliteit

Mijn kinderen spelen veel buiten en dat betekent dat de vesten, truien en t-shirts veel gewassen worden. De bedrukking is nog steeds heel goed! Voor het feest van mijn man die veertig werd deze zomer, had ik een shirt laten personaliseren en zelf liep ik in ‘SuperMOM‘ shirt rond. De bedrukking en het shirt blijft echt heel goed na heel veel gewassen te zijn.

Instafun

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

M’n eigen kwik, kwek & kwak hebben nu hun eigen gepersonaliseerde vesten. Wel zo fijn met de grauwe, koude & gure weer. Nu ze weer naar school gaan, zijn ze enorm bezig met letters, namen en getallen Je begrijpt dat ze beretrots hun vest pakken elke ochtend. En voor de juf gelijk handig om de namen te onthouden 😀 Rond sinterklaas zijn T-shirtjes weer ontzettend tof, en wel zo handig voor de sint, hij wordt immers ook een dagje ouder. . . . . . #blijmee  shirts personaliseren #kwaliteit #drukwerk is goed #digitransfer #tshirtdesign #betaalbaar #tshirt #shirt #sweater #quoteontshirt  #personaliseren

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Online ontwerpDigitransfer shirts personaliseren digitransfer

Online kun je je eigen shirt ontwerpen met tekst of een logo. Er is een ruime keuze voor zowel dames als heren. In de webshop kun je voordelig sweaters ontwerpen, zoals een bedrukte trui met tekst of zelfs een bedrijfslogo! Er is een keuze uit meer dan 3.000 soorten kleding, sweaters en vesten die je kunt bedrukken met je eigen ontwerp. Het kiezen vond ik lastig. Eerst koos ik voor een sweater, maar een vest is praktischer en sneller aangetrokken door de kinderen.

Ook heb ik alvast een paar cadeau ideeën! Ze hebben namelijk te gekke prints die je kunt gebruiken. Ik ben fan van deze webshop. Het is echt het proberen waard en de prijzen scherp. Wel geef ik graag 1 tip; bestel de maat die je kids hebben. De vesten vallen namelijk ruim. Ik dacht ze slim op de groei te kopen, maar ze moeten wel heel goed hun bord leegeten aankomende maanden! Vooralsnog krul ik hun mouwtjes op en hebben we er veel plezier van.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

*Voor deze blog heb ik drie vesten mogen reviewen waarbij ik de service en kwaliteit eerlijk heb mogen ervaren. Onze reviews zijn altijd eerlijk!

 

 


Delen vinden we super lief