Delen vinden we super lief

negenmaandenbeurs

Op woensdag 15 februari opent de Negenmaandenbeurs Amsterdam haar deuren voor aanstaande en kersverse ouders. Dit jaar draait alles om empowerment van zowel moeders als vaders met het passende thema Alle ballen hoog houden’. Voormalig profvoetbalster én moeder Anouk Hoogendijk opent de beurs en op de beursvloer en kunnen vervolgens een rits aan bekende gezichten aan ons voorbij gaan. Met openhartige BN’ers, innovatieve gadgets, alles over veiligheid van fietszitjes en inspirerende masterclasses vormt de editie 2023 weer een mooie mix tussen entertainment en relevante, inhoudelijke content.

Kersverse ouders moeten veel ballen in de lucht houden op het gebied van werk, gezin, zorg en geld. Tijdens de Negenmaandenbeurs komen al deze facetten in verschillende vormen aan bod: van uitproberen en inspireren, tot leren en innoveren.

negenmaandenbeurs Amsterdam
Welke bakfiets is voor jou ideaal?

BN’ers op de beursvloer

negenmaandenbeurs Amsterdam

Naast de opening door Anouk Hoogendijk, is het een komen en gaan van bekende papa’s en mama’s. Zo kunnen bezoekers live luisteren naar de verhalen over de tropenjaren van o.a. Aukje van Ginneken, Annette Gerritsen en Willemijn Welten en deelt Bobbi Eden, bekend van Bevallen met Bobbi, haar ervaring met zwanger zijn en bevallen. Ook spraken we Stijn Fransen tijdens de perslancering van Thule en spotten we zwangere momfluencers tijdens de negenmaandenbeurs Amsterdam.

Vaders in de spotlight

Papa’s to be zijn niet langer enkel de escorte van hun zwangere vrouwen: dit jaar is er op de beurs extra aandacht voor de vaders. Zo delen Jan Versteegh en oprichter van babymerk Naïf Jochem Hes vijf belangrijke lessen over het vaderschap. En toont Kenny Deuss, bekend van @onadventurewithdad, zijn meest hilarische foto’s en vertelt hij hoe de beste papa te worden. Ook is er aandacht voor het ultieme kraamcadeau voor vaders.

negenmaandenbeurs

Alle ballen in de lucht met deze topinnovaties

Wat is de beste babyfles, welke kinderwagen moet ik kiezen, of kiez ik toch voor een wandel- fietskar….., zijn speentjes wel zo verstandig en wat zijn de baby must haves? Zwanger zijn is een spannende periode en je merkt al snel dat je alle ballen alleen in de lucht kunt houden met de juiste producten. En ook komen er veel vragen op je af… Daarom worden er tijdens de beurs verschillende topinnovaties gepresenteerd die het leven van jonge ouders net even wat aangenamer maken. Een aantal innovaties is genomineerd voor de Baby Innovation Award, die woensdagavond 15 februari tijdens het Industry Dinner wordt uitgereikt. 

Naast vermaak, ook aandacht voor de inhoud

Een belangrijk onderdeel van de Negenmaandenbeurs is voorlichting. Daarom zijn er verschillende ministeries aanwezig die informatie geven over onder meer alle (nieuwe) regelingen voor zwangerschaps-, partner- en ouderschapsverlof, kinderopvang en toeslagen. Daarnaast zijn er inspirerende masterclasses met lichte en zwaardere onderwerpen: van zwangere buiken-fashion en babymassages, tot momshaming op de werkvloer en sparen voor later.

Negenmaandenbeurs Amsterdam

De Negenmaandenbeurs is al 37 jaar het grootste consumentenevenement in Nederland over zwangerschap en baby’s. Dit jaar openen de deuren op woensdag 15 tot en met zaterdag 18 februari in RAI Amsterdam. Het event inspireert, informeert en belicht een goede start voor kind en gezin. Op de laatste beursdag van de Negenmaandenbeurs gaat de Huishoudbeurs van start. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €7,50. Het evenement is dagelijks geopend van 11.00 – 18.00 uur, op donderdag 16 en vrijdag 17 februari van 11.00 – 21.00 uur.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief