Delen vinden we super lief

Als het aankomt op het stylen van de keuken, behoort het uitzoeken van een nieuwe keukenkraan tot je taken. Doordat de kraan haarfijn aan moet sluiten op de stijl van de keuken en natuurlijk bij je eigen smaak, is het zeker geen verkeerd idee om daar de tijd voor uit te trekken. Want naast dat er op het gebied van stijl enorm veel mogelijk is, zijn er ook tal van kranen met verschillende handige technische snufjes? Wil je daar nu graag wat meer over te weten komen en wat voor kraanonderdelen bij Vervangingsmarkt je zoal nodig hebt? In dit blog geven we je een paar handige tips die je tijdens het zoekproces toe kunt passen. 

stokke, trip trap, keuken, kraan

Denk goed na over de stijl voor de keukenkraan bij jou in huis 

Het belangrijkste van alles is dat je goed nadenkt over de stijl van de kraan voor in je eigen keuken. Het model moet immers perfect aansluiten op de stijl en het huidige kleurgebruik. Misschien ga je voor een tijdloos design van RVS. Een decoratief en opvallend model in het zwart. Of je pakt uit met een prachtige kraan in een goudkleur, die haarfijn aansluit op een hotel-chique sfeer. Al met al is er dus op het gebied van de stijl van de kraan enorm veel mogelijk. 

Ga je wel of niet voor een heet water kraan? 

Maar het is ook altijd een goed idee om te kijken naar de technische specificaties van de keukenkraan. Want de meest stijlvolle varianten zijn vandaag de dag ook gewoon te verkrijgen in een heet water uitvoering. Met slechts een draai aan de knop zet je een heerlijke kop thee of een pan heet water voor pasta op. Niet zo vreemd dus dat steeds meer mensen voor deze uitvoering gaan. Jij binnenkort ook? 

keukentrend, keuken trappen, keuken wrap, keuken make-over, keuken renovatie
Een nieuwe kraan zou in onze nieuwe keuken ook niet misstaan

Je maakt wat makkelijker een keuze door verschillende soorten kranen van tevoren met elkaar te gaan vergelijken 

Op het gebied van de stijl en uitvoering van de kraan is er dus enorm veel mogelijk. Daarom is het een goed idee om verschillende soorten modellen alvast een keer met elkaar te gaan vergelijken. Je weet daardoor net even wat sneller naar wat voor soort ontwerp je voorkeur het meeste gaat en in wat voor soort prijsklassen de kranen vallen. Ideaal als je graag werkt met een bepaald soort budget voor deze aankoop voor jouw droomkeuken. Investeer je binnenkort ook in een gloednieuwe kraan in huis? Je geeft er je keuken gelijk een upgrade mee!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief