Delen vinden we super lief

De ‘vakantiepret modus staat aan’. Er staat een reisje naar Europa-park op de planning en de rit van 6 uur gaan we tackelen met fijne boeken. Kinderliteratuur van Deltas wel te verstaan. Als moeder kom je niet verder dan vluchtig een tijdschrift scannen. De me-time om relaxed boeken te lezen is voorbij, die hoop heb ik opgegeven. Vanuit mijn opleiding heb ik nog wel een stapel boeken liggen, waar ik een poging toe waag., maar ‘fingers crossed’. Mijn vakantiebaan gaat in; de kinderen entertainen. De zonnebrand, zwemkleding en speelgoed is ingepakt voor een week vol avontuur. Laat de vakantiepret maar beginnen!

Mijn eerste 1000 woorden: de natuur

Dit vrolijke geïllustreerde kijkboek boordevol nieuwe woorden over de natuur kreeg Olivier voor zijn verjaardag. Kinderen ontdekken spelenderwijs wat de natuur allemaal te bie- den heeft. En ook jij als ouder leert er nog veel woorden bij! Onderweg kunnen we veel woordjes bij leren. Ook leuk voor Yvette(4) en kleine Lucas (2). Er zijn verschillende boeken van verkrijgbaar waaronder dieren en muziekinstrumenten.

Woordenschat

Het boek is opgesplitst in 5 delen waardoor ze over verschillende onderdelen hun woordenschat uitbreiden. De seizoenen, natuur en landschappen, de natuur in verre landen, verrassende natuur en de natuur beschermen komt aan bod! Bij de mooie tekeningen wordt ook de geschreven naam weergegeven. Zo kan je kindje gelijktijdig plaatjes herkennen, woordjes leren en veel woorden erbij leren!

Instapost boeken naar mijn hart

Dit bericht bekijken op Instagram

Onze kleine Freek krijgt morgen ook dit toffe boek. Deze is de opvolger van het bij ons zo populaire 1000 woordenboek waardoor de kids snel een uitgebreide woordenschat kregen. Beeld en woord versterken elkaar, dat ik ook zelf leuk en leerzaam vind 🌿🌱 Dit 2e boek is meer gericht op de natuur en spelenderwijs zien ze wat het eigenlijk allemaal te bieden heeft. Leuk om te weten is dat het boek is opgesplitst in 5 delen: de seizoenen, natuur en landschappen, de natuur in verre landen, verrassende natuur en de natuur beschermen. Op alle tekeningen wordt ook de geschreven naam weergegeven. Zo kan hij gelijktijdig plaatjes herkennen, woordjes leren en zijn woordenschat uitbreiden. De kleurrijke illustraties maken iedere pagina niet alleen leuk om naar te kijken maar ook leerzaam. Ook voor mezelf overigens, veel woorden kende ik nog niet. Cadeautje is ingepakt en waterflesjes project is ook gefixt ✅ #1000woorden #woordenschat #leren #cadeautip #succes #blijkindje #themajungle #deltas #boekenkast #natuur #kennis #nature #cadeautje #beautiful #partypreparations #sunset #sunrise #flowers #night #tree #clouds #beauty #photooftheday #love #green #weather #day #mothernature

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op


9789044753561 | NUR 272 | €17,95 | 64 blz | geb | 32,6 x 26,2 cm volledig in kleur

Mijn glitterboek vol eenhoorns

Voor mijn dochter konden we niet om een glitterboek heen! Unicorns zijn enorm populair en glitters al helemaal! De boeken met glitters en een eenhoorn had ik gespot in de ‘Fabulous Mama’ en werd al snel besteld! Door de speelse layout is het leren lezen extra leuk. Het is een sterk kartonnen boekje waar dochterlief kennis zal maken met Fonkel, twinkel en de andere eenhoorns. Als je over het buikje, of de hoorn heen wrijft, veranderen de pailletten van kleur.

• Royaal formaat kartonboek met pailletten
• Leuk kijk- en doeboek voor beginnende lezertjes en glitter fans

Wereldatlas met stickers

Het leuke en leerzame stickerboek zoals hieronder afgebeeld is leuk voor leergierige kinderen. In boek-stickervorm reis je de wereld rond: van de Big Ben in Londen en de Verboden Stad in China tot de Kilimanjaro in Tanzania en de koala in Australië. Met je kindje kun je samen zoeken en plakken. Er zitten meer dan 300 stickers in met de vlaggen en illustraties. Leuk en leerzaam, al ben ik bang dat zoonlief er nog net iets te jong voor is. We houden het nog even bij zijn wereldkaart. De sticker boeken volgen snel!9789044753356 | NUR 023 | €7,95 | 24 blz | geniet | 28 x 24 cm | volledig in kleur \ 8 jaar en ouder

Vakantiepret begint met Deltas

En ‘last but not least‘ zijn we gezwicht voor de touw & elastiek spelletjes boeken / pakketjes. De kinderen zijn idolaat van de Ztringz en deze edities zijn een perfecte toevoeging. Onderweg naar het Europa-park kunnen ze zoet figuren maken op de achterbank van de auto. Bij Deltas heb ik ook het elastieken boek erbij besteld. Dit zijn boeken waarin touwspelletjes en figuren worden uitgelegd.

Laat de vakantiepret maar beginnen. Een week even unplugged’ en genieten van het samenzijn! We hebben in ieder geval voldoende bezigheden voor onderweg.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief