Delen vinden we super lief

Sweakers ockyz zwemsokkenMet drie Kinderen is er overal gevaar als je gaat zwemmen. Kinderen rennen in de rondte en raken je kwijt, ze kunnen nog niet alle drie zwemmen en voor je het weet, ligt er weer een knie open door een nare valpartij. Dat is precies waar ik voor wilde waken bij de aanschaf van onze Sweakers bij Ockyz.

Sweakers

Sweakers zijn zwemsokken met nopjes op de zool. Vorig jaar waren ze al een groot succes en hebben we veel ellende voorkomen rondom het zwembad. We hebben de zomer door zorgeloze zwempartijen gehad en ook kijk ik niet met geknepen billen naar mijn rond rennende, blije kids.

 • Drie maten verder

Aangezien de Sweakers zwemsokken drie maten meegaan, worden ze nog steeds volop gebruikt. En nu kunnen ze er zelfs een dansje bij doen. Binnen het merk Sweakers en in de OCKYZ muzieksingles, boeken, spelletjes en films speelt de Octopus (logo) de hoofdrol. En de kinderen vinden hem maar wat leuk! Ik riep gekscherend naar mijn zoontje, wat een leuke inktvis, “Néééhéé, mahama… dat is een Octopus“…..

Lees ook: Zwemsokken, zo gek nog niet: Sweakers die lijken op sneakers

Sweakers ockyz zwemsokkenDe voordelen van Sweakers

We hebben ons voorgenomen om altijd te delen waar wij enthousiast over zijn en dat zijn deze zwemsokken. In het begin wilden ze het niet aan, maar na een tijdje rennen en wennen weten ze niet beter.

Sweakers

 • Anti-slipmateriaal  met nopjes op de zool van hoogtechnologische waarde
 • Open tenen waardoor het comfortabel en gemakkelijk draagt voor kindjes
 • Ze wegen niets, dus makkelijk mee te nemen.
 • Hygiënisch en antibacterieel, waardoor ze niet ga stinken’
 • De sokjes drogen heel snel op
 • Ergonomisch en luchtdoorlatend
 • Fun, cool en felle kleurtjes en designs
 • Met te leuke matching designer zwemkleding
 • Premium Lifestylebrand

Instagram

Safety first 🏖 Met dit warme weer rennen de kids veel van binnen naar buiten met veel valpartijen als gevolg… Mijn oplossing zijn deze handige sokjes Brokkenpiloot Lucas kan van hot naar her rennen ~ Best handig met ons zwemparadijs in de achtertuin #ockyz #swimwear #safety #swimming #swimmingpool #sweakers #blogger #swimsocks #swim #safetyfirst #zwemmen #kids #ockyzsweakers #momlife #zwemsokken #family #socks #goodday #thuiszwemparadijs #water #motherhood #swimsafe #paradijs #schwimmsocken #nietuitglijden #mommy #sibblings #kidsmodel #strikeapose

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Badpakkenzwembad ockyz SweakersSweakers ockyz zwemsokken

Onze kinderen kunnen veilig spelen bij zwembaden met hun zwemsokken. De anti-slip footwear met te gekke designs zijn een aanrader. En we hebben ze niet eens gesponsord gekregen! We noemen ze ook hier thuis SWEAKERS Dat is ook wel de verbastering van swimming sneakers.

 • Matching Daltons

Ze hebben open tenen, zijn licht van gewicht en antibacterieel. Ik stuurde de vorige blog naar Ockyz en vroeg meer informatie over hun design badkleding, want daar was mijn oog op gevallen. Er is toch niets toffer dan de drie Daltons matching te laten zwemmen en zo geschiede …Sweakers

 • Hip & Trendy

We zijn geslaagd met drie toffe outfits. Storm Groen, Jimm groen en een badpak voor Yvette, Fay Groen. Ze zien er zo leuk uit en ze dragen het ook met heel veel plezier. Ik ben zo stom geweest om Yvette een te kleine maat te bestellen. De zomer moet nog beginnen en ze groeit als kool. maar dan bestel ik zeker een extra badpak en geven we deze aan ons jongere nichtje. De maten die Ockyz aangeeft, kloppen overigens. Voor een badpak had ik een maatje groter kunnen nemen. Hij ziet nu net ietsjes te strak.

SweakersMuziekvideo

De entertainment van Ockyz is leuk. Onderstaand liedje kunnen de kinderen al meezingen 😀 “Ik kan ziezo zwemmen…..”

Het merk ockyz wil dat kinderen heerlijk, ongedwongen en veilig kunnen spelen rondom het zwembad. Daarom hebben we speciale anti-slip footwear met te gekke designs ontworpen. Wij zijn fan en al helemaal van de toffe badkleding! Aanrader dus!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

*Deze review bevat een samenwerking waarbij we een product (badkleding) hebben mogen ontvangen voor een eerlijke review

Delen vinden we super lief