Delen vinden we super lief

cocktailsbadenstrandDeze mama kun je niet gelukkiger maken! De temperaturen zijn aan het stijgen en de kasten van de kindjes zijn ingeruimd met de leukste kleurrijke outfits. Het opblaaszwembadje staat weer in de tuin, Badenstrand is geraadpleegd, de badlakens ontvouwen en ook we zijn weer veel te vinden op het terras. We gaan er met de familie graag veel op uit en in onze tuin wordt het kleurrijker en groener. Laat de zomer maar beginnen zodat ik weer los kan gaan op de strandaccessoires.

Gelukshormoon

Wie voelt zich nu niet beter en gelukkiger als de zon schijnt? Door de zonlicht (en ook chocolade) maakt ons lichaam meer serotine aan. Dit is ook wel het gelukshormoon. En ik merk aan alles dat dit hormoon door mijn lichaam giert. De zon werkt echt als een oplader. badenstrandDankzij dit hormoon kom ik in een goede stemming, wordt het libido gestimuleerd en slaap ik beter. Ook wordt mijn geheugen verbetert en krijg je spontaan zin in nieuwe spulletjes. En ik verzin het echt niet, het is wetenschappelijk onderzocht dat zonlicht een directe en positieve invloed op je hormoongestel heeft.

Strandaccesoires

Ook stromen de terrassen weer vol en is ook bij ons de BBQ opgepoetst. We zijn er weer klaar voor om richting het nabije strandje te fietsen. De bakfiets wordt dan uiteraard weer volgeladen met allerlei strandartikelen.

Het opblaasbare haaienbad is ook al van zolder gehaald, opgepomd en dit weekend hebben de kindjes er veel gebruik van gemaakt. Wel een beetje jammer dat de dag erna het badje leeg was, de handdoeken bleken vaal te zijn en de slippers van de kinderen zijn allemaal veel te klein. Tijd om te shoppen! badenstrand

Shoptime Badenstrand

badenstrandTerwijl ik de kinderen op de achtergrond hoor giechelen en papa met het waterpistool aangevallen wordt door onze jongste telg, struin ik op de webshop Badenstrand, Door alle zomerse producten word ik in tropische stemming gebracht.

Ons dagje strand of zonvakantie is uiteraard niet compleet zonder de juiste strandbenodigdheden. Voor Yvette is een roze opblaasflamingo een musthave, of misschien toch een Unicorn? Voor Olivier is een duikbril ideaal en kleine Lucas kan zich uren vermaken met de strandbal

Groot assortimentbadenstrand badenstrand

Aankomende vakantie gaan we weer veel zwemmen met het gezin, in de tuin zitten, naar het strand en picknicken in het vondelpark. Op Badenstrand hebben ze een ruim assortiment strandlakens, hamamdoeken, zonnebrillen, slippers, zwemkleding, opblaasdieren en vele strandspullen voor iedereen bij ons thuis. Nu onze grote vriend haai, ons zwembad het begeven heeft, is het ook tijd voor een nieuw exemplaar. En ook ben ik gelijk voor een paar nieuwe slippers gaan kijken.Het is maar goed dat vandaag het vakantiegeld wordt gestort.

Slippers bij Badenstrand

Voor kinderslippers was ik bij deze webshop  aan het goede adres. Slippers kunnen niet ontbreken in de zomer en ook in onze tuin is het geen onnodige luxe op de hete tegels. Badenstrand biedt keuze uit merken als Havaianas, Ipanema en Birkenstock. Ik heb voor de drie de kids comfortabele slippers uitgekozen die er ook nog eens stijlvol uit zien. De keuze was reuze dat het kiezen nog best lastig maakte. Zoveel verschillende kleuren en dessins. Helaas waren de maten voor Lucas uitverkocht waardoor ik voor hem een Paw patroon handdoek had uitgekozen.

Na het plaatsen van de bestelling konden we niet wachten om de slippers te dragen. En dat kon heel snel, binnen een dag was de bestelling bij ons in huis. Het weer is inmiddels ietwat omgeslagen, maar ach de Hollandse weersvoorspellingen verschillen per dag en per uur. Olivier trekt zijn nieuwe Havaianas niet meer uit en Yvette is maar al te trots op haar roze Crocs slippers.

Missie geslaagd!

badenstrand

Laat de zon maar komen

Het gevoel van de zon op de huid is overheerlijk waar je ook nog eens immens veel energie van krijgt. Als je je moe en futloos voelt, moet je gewoon even op badenstrand.nl kijken. Je krijgt er spontaan het zomer gevoel van doordat je hersenen het stofje endorfine aanmaakt. Hierdoor voel je je héérlijk, beloofd! Bij ons kan de zomer in ieder geval beginnen! 

 

SUMMERVIBE 🏝☀️🏖🌞✨ Blije kindjes met hun nieuwe slippers ~ Dit mooie weer vraagt om zomers schoeisel en ze zijn er super blij mee Voor het eerst online besteld en ze zitten als gegoten Met uiteraard een matching badlaken Laat het strandweer maar aanhouden 🏝☀️ #flipflop #havaianas #sneakers #summer #todehavaianas #havaiana #havaianasmoment #fashion #kidsfashion #lifestyle #blogger #digitalinfluencer #slippers #crocs #pink #etrias #onlinebestellen #etriaslifestylestores #verrassing #blijekids #happytime #meivakantie #strandweer

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Nu alleen nog even iets kopen voor mezelf, want wat is dat toch met moeders, ze vergeten zichzelf altijd!

Voelen jullie je in de zomer ook gelukkiger? Of maakt het je niet zo heel veel uit?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

*Deze blog is tot stand gekomen met een samenwerking


Delen vinden we super lief