Delen vinden we super lief

Voor het eerst in de geschiedenis haalt een kasboek de hoogste positie in bestsellerlijst. En niet zonder reden. Besparen en grip op je financiën krijgen zijn onderwerpen die dagelijks bij gezinnen de revue passeren. De PorteRenee – Money Planner van Renée Lamboo is dan ook direct na publicatie het meest gekochte boek van afgelopen week.

Dat de Money Planner zo populair is, zegt iets over deze tijd, zegt de auteur Renée Lamboo. De hoge prijzen vragen aandacht voor je financiën en we zetten ons ook schrap voor economische mindere tijden.

De Money Planner helpt je daarbij. Renee: ‘Ik geloof dat zoveel mensen hier baat bij kunnen hebben. Mensen hebben behoefte aan meer controle. De feedback is unaniem: ja, het is confronterend om al je financiën onder ogen te komen. Maar het mooie boek maakt het leuk, de oefeningen enthousiasmeren, de tips helpen. En wanneer je weet waar je nu staat, kun je vooruit gaan kijken’.

De planner op nummer 1 in De Bestseller 60 van de Stichting CPNB.

Grip krijgen

Van de 2 miljoen bezoekers op haar websitePorteRenee.nl en de 81.000 volgers op haar Instagram-account ontvangt Renée dagelijks berichten. ‘Mensen maken zich zorgen en willen aan de slag gaan met hun financiën. Ook zijn er mensen die zich zorgen maken om anderen. Zo wordt de Money Planner ook door (groot)ouders gekocht voor hun (klein)kinderen, die dromen van een koophuis’.

PorteRenee - Money Planner

Uit een poll ingevuld door bijna 10.000 volgers van PorteRenee op Instagram blijkt dat 90% zich zorgen maakt over de prijsstijgingen. Zo’n 82% let door de inflatie beter op prijzen in de supermarkt en iets meer dan de helft van de ondervraagden zegt te moeten bezuinigen om rond te komen.

Meer rust in je hoofd

Prijzen verander je niet zomaar. Inzicht krijgen in je financiën is nu belangrijker dan ooit. Daarom bracht PorteRenee samen met Kosmos Uitgevers de Money Planner uit. In dit mooi vormgegeven boek kun je niet alleen je inkomsten en uitgaven opschrijven, het staat ook vol met tips en tricks. Je kunt financiële doelen stellen, budgetten bepalen, spaarkleurplaten vol kleuren. Renée trekt alles uit de kast om jou te helpen je financiën (nog) beter op orde te krijgen. Stap voor stap, euro voor euro, kom je waar je wilt zijn. Word weer baas over je geld en creëer meer rust in je hoofd.

Over de auteur

Renée Lamboo is eigenaar van PorteRenee.nl. Na 15 jaar als freelance journalist te hebben gewerkt, besloot ze inspirerende en motiverende content over persoonlijke financiën te gaan maken.

PorteRenee – Money Planner | Renée Lamboo | 9789043926249 | € 21,99 | Verschijnt op 27 oktober 2022

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram | Pinterest We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief