Delen vinden we super lief

Als ik over de 9-maanden beurs begin, duikt mijn man snel weg. “Heb je zin om er samen over heen te struinen” vraag ik enthousiast. Met de opmerking “ben je gek” weet ik genoeg. De babyspullen periode is voor hem nu klaar. Ik heb hem al vaak genoeg mee gesleurd. Ik heb er weer zin in, want er gebeurt zoveel leuks op de negen maanden beurs. Het programma is doorgespit en mijn bezoek-wensenlijst is opgesteld.

IMG_3361 De opening op woensdagochtend met Jim Bakkum en dansende papa’s met hun kindje in een babydrager was ludiek. Ook hoogzwangere Lieke van Lexmond, Lisa Sips en o.a mama-to-be Pauline Wingelaar liepen rond. Alle stands zagen er prachtig uit. De beurs en de stands zijn ruim opgezet en het voelt niet druk. Ideaal om alle baby trends te ontdekken. De auto stond klaar om gevuld te worden met de meest fantastische beurs aanbiedingen. Eerlijk is eerlijk, ik heb niets nodig. Maar ik ken back in shape bij bbbmezelf; bij een trendy slaapzak, créme-pjes, fashionable speentjes en mega korting op gebruiksvoorwerpen …tsja….dan zwicht ik zeker. Welke moeder niet?  Mijn banksaldo was al dermate miniem dat ik op slimme wijze de pas van mijn hubby heb weten te confisqueren … to be continued..

Genieten
Ik kan genieten van moeders die samen op pad gaan. “ Mam…Je hoeft me echt niet alles te geven” hoorde ik een hoogzwangere vrouw zeggen op de stand van Babypark. En bij de ingerichte inspiratie babykamers hoorde ik een blije papa roepen “ Schat dit vind ik nu echt mooi”  Bij La place zie ik een moeder haar newborn aanleggen en voeden. Ze komt zichtbaar bij van alle drukte. Bij de baby masterclasses zitten enthousiaste mama’s te wachten tot de volgende lezing van start gaat. Dat doet me denken aan mijn 1e zwangerschap. Ik wilde toen echt alles weten en was een ware informatie junkie. Ik sloeg geen stand over met mijn 36-weken buik.

16864622_1335457976491311_6627179533100356095_n
Fotocredits @Koeka

Bij de stand van Kruidvat zie ik vrouwen fanatiek het aantal pakken luiers tellen. Wie wil er nu niet een jaar lang gratis luiers winnen. In de andere hoek staat het rijen-dik bij de kruidvat-fotoservice waar 5 foto’s gratis geprint mogen worden. De mannen zie ik in een kliekje geduldig op hun zwangere, hormoon-bom wachten :-D. Bij de Nijntje stand word ik hebberig en kijk mijn ogen uit bij al het leuks. Ik heb mijn kindjes niet mee, maar anders hadden ze een beweegdiploma kunnen halen. Superleuk bedacht. Bij Babboe kan ik het niet laten om het parcours tig keer af te leggen met mijn wanne-have bakfiets. Bij het nkspeenspugen van Babystuf heb ik ook een poging gewaagd, maar ik kwam niet verder dan 2 meter. Het record speenspugen stond die dag op 6 meter! HoliemolieIMG_3172

Aanbiedingen & reclame

Als blogger vergaar ik graag alle flyers, magazines en boekjes. Zo kom ik beslagen ten ijs en kom je meer over een merk te weten. Ik vind het ook heel leuk om met de medewerkers een gesprekje aan te knopen, als de drukte dit toe laat. Er zijn zoveel mooie merken van Nederlandse bodem en het verhaal erachter vind ik inspirerend. `wat dacht je van Little Dutch ! Op deze stand word ik serieus hebberig! Er hangt IMG_3187een slaapzak voor Lucas die ik bovenaan mijn verlanglijstje heb staan. Zondag ga ik hem kopen! Een stukje verder viel mijn oog op de stand van Koeka Als je dol bent op badstof kun je hier helemaal los. mijn verlanglijstje wordt beetje bij beetje langer. De kinderstoeltjes van Urban Ikizijn ook enorm indrukwekkend, dar wil ik ook snel mer over weten.IMG_3098

En nog een pracht van een Nederlands merk is Dushi De felle kleuren hebben de harten van onze kinderen vele malen veroverd. En om wat smeerseltjes van Nederlandse bodem op je kleintje te smeren, moet je zeker bij Naif zijn. Pure producten, zonder toegevoegde rommel. Een uitkomst voor de gevoelige babyhuid. En dan nog 1 tof merk, omdat ik het niet laten kan: Sibble Kleurrijke kappen en hoezen om je maxi-cosi te pimpen. Ik zal hier snel meer over schrijven en mijn ervaringen met jullie delen.

Shop till you drop

Verder ga ik luiers inslaan (1+1 gratis)Ik ben er nog niet uit of dit woezel & Pip luiers moeten worden of toch Bumblies, Pampers,negen maandenbeurs Bulbby Hero de kruidvat luiers of toch die van Lidl? Hmm, de keuze is reuze, al is de Woezel & pip shopper wel heel tof. Ook bestel ik 4 pakken nutrilon die thuis worden bezorgd. Halleluja, berehandig, want hoevaak heb ik wel niet voor en leeg schap gestaan. Bij Hero krijg je een bedrukt rugzakje van Bulbby gratis bij aanpak negen maanden beurs Olivette funky flavoursvan 2 actie verpakkingen babymelk. Nu rijst bij mij alleen de vraag, kun je zonder problemen wisselen van babymelk? Ik ga het proberen, kan ik het jullie gelijk laten weten. Want voor schoolgaande Olivier is dat rugzakje toch te- leuk

Voor Yvette heb ik dan nog niets, tsja die kan ik niet overslaan natuurlijk. Dus op naar Piraten & prinsessen en ook bij funky flavours weet ik te slagen. Oh boy ik wil mijn bankrekening echt niet zien, ouch.. Ik heb het meer dan het gemiddelde uitgegeven, sorry hubby…

Q&A met Olivette
Ik laat die prachtige mama-fiets met zitjes van Thule dan maar staan :-D. Chapeau, deze fiets is heel nice, naar mijn mening IMG_3448terecht de baby innovation award gewonnen. Er zijn nog zoveel meer leuke dingen, bedrijven en must-haves gespot, maar dan wordt deze blog echt een boekwerk. Ik heb er video impressie van gemaakt om jullie wat meer sfeer beelden te geven. Zondag loop ik weer rond op de negen maanden beurs en shop ik de laatste dingetjes. Ook dan maak ik weer een video-impressie. Dus heb je wensen, tips & tricks, let me know en ik ga langs deze stand. Geef me maar een opdracht 😀

Liefs Olivette

negen maanden beurs Olivette babystuf IMG_3189negen maanden beurs Olivette Babypark s-Flesnegen maanden beurs Olivette Mommy bagIMG_3172negen maandenbeursLittle dutchWehkampIMG_3316IMG_3308 IMG_3313 IMG_3314 IMG_3315IMG_3317 IMG_3342


Delen vinden we super lief