Delen vinden we super lief

Het “In de wolken Festival” is de ‘place to be’ voor aanstaande en jonge ouders, ook wel de ‘Ouders van Nu’. Op het In de wolken Festival vinden (first time) mums en hun partners alle informatie over hun zwangerschap, baby en het leven als ouder. Net als afgelopen jaar belooft het weer een sfeervolle beurs te worden in festival stijl dat dit jaar op een hele toffe locatie georganiseerd wordt: de expo in haarlemmermeer. Geniet hier van de wereld van buiken en baby’s. met verschillende shops, activiteiten en uiteraard deskundig advies!

In het najaar vind ik het zeker het allerleukste event waar je kennis maakt met verschillende merken! Drie dagen lang is de Expo Haarlemmermeer dé plek waar je een leuke dag in de wolken zult zijn! Naast Ouders van Nu zullen ook mijn favoriete magazines Kek Mama, Libelle, Margriet, Zwangerbox en Viva Mama aanwezig zijn. Vorig jaar hebben we er een fantastische dag beleefd!

Alle info in één dag

Het event heeft ongeveer 100 deelnemers die de meest uiteenlopende producten presenteren en waarmee je kunt kennismaken. Van jouw droomkinderwagen tot de leukste box-kleden, babyflessen, kleertjes en handige hebbedingetjes. Ook zijn er veel adviesplekken waar deskundigen en bezoekers elkaar ontmoeten voor inspiratie rondom het aanstaande ouderschap. Afgelopen jaar waren we er ook bij en we keken onze ogen uit. Vooral de leuke eettentjes, de sing & songwriters en het sfeertje dat er heerste sprak me aan! Geen mega, onpersoonlijke grote stands, maar veel knusse hoekjes en een fijne festival sfeer! Het was echt een dagje uit! Met ook heerlijk eten dankzij de diverse foodtrucks.

Je kunt hier de aftermovie van het festival in 2018 bekijken! En uiteraard schreven we er ook uitgebreid een blog over!

Fun facts In de wolken Festival

  1. 60% van de bezoekers is zwanger, waarvan ruim de helft zwanger van haar eerste kind. Het is dan ook een fantastische gelegenheid om je zwangerschap samen met je dierbare te vieren! En een hele dag in je “zwangerschap bubble” te bevinden!
  2. 50% van de bezoeker komt om informatie te verzamelen! Ik weet als geen ander dat er bij een zwangerschap heel veel op je af komt! We zaten vol met vragen en onzekerheden, waar ik deze dag voor een groot deel antwoord op kreeg! De deskundigen die je kent van Ouders van Nu zijn aanwezig, maar ook de borstvoedingsdeskundige, dermatoloog, sport- of voedingsexpert. Ze hebben antwoord op (bijna) al je vragen! Het is ook mogelijk om via de site van In de wolken Festival een afspraak voor het Adviesplein in te boeken! Doen hoor!
  3. Op heel veel producten tijdens de beurs zijn er festival aanbiedingen. En wie is daar nu niet gevoelig voor?
Een voorproefje van het programma, veranderingen onder voorbehoud!

Waar is het feestje?

Het feestje is op een bijzondere en makkelijk te bereiken plek!
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB VIJFHUIZEN

Geopend op:
Donderdag 17 oktober | 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 18 oktober | 10.00 – 21.00 uur (open voor bezoekers en Friends & Family avond)
Zaterdag 19 oktober | 10.00 – 18.00 uur

Bezoekersinformatie voor het In de Wolken Festival

Prijzen: 1 TICKET: €15,95 per kaart | 2 Tickets + 4 nummers Ouders Van Nu, of KEK mama €34,90 | Kinderen t/m 4 jaar kunnen zonder ticket naar binnen.

Friends & Family avond

Op de vrijdagavond 17 oktober is er de feestelijke ‘Friends & Family’ avond. In een ontspannen sfeer kunnen de product(en) gepresenteerd worden. Deze bezoekers hebben toegang vanaf 17.00 uur dat voor iedereen toegankelijk is. En extra tof! Wij geven 2 keer 2 tickets weg voor jou, of je zwangere vriendin! Een reactie onder deze blog, of facebookpost voldoet! De winnaar maken we a.s woensdag bekend! Delen en taggen vinden we uiteraard tof!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief