Delen vinden we super lief

popjes negenmaandenbeurs hangmat2go

Poppiezz is een stoer merk met een scala aan originele babyproducten. Ideaal als je je kindje veel mee neemt op avontuur bij bijvoorbeeld het boodschappen doen, of een dagje strand.

Poppiezz staat voor vernieuwende en veilige babycadeaus van uitmuntende kwaliteit. Wij mochten de bedreven ondernemers bezoeken tijdens de negenmaandenbeurs bloggerstour en we waren allen blij verrast.

Speelkleed

Het Poppiezz Speelkleed2Go was de allereerste ontdekking. Dit is een handig boxkleed dat je kan opvouwen als tas met de speeltjes er direct in. Deze is zowel binnen als buiten te gebruiken. Ideaal voor een dagje strand, of leugen in het park. De binnenvoering is zowel verkrijgbaar met gladde voering, of zacht!

Het principe is simpel; “Meenemen, weer uitvouwen waar je bent en spelen maar weer”. En het kleed is ook nog eens gemaakt van fantastische materialen. Het eerste babyproduct van Poppiezz was geborenen diverse andere producten volgden.

Hangmat2Go

Gastblogger Aileen was ook zeer enthousiast over de hangmat2go en heeft er eentje aangeschaft tijdens haar bezoek aan de negenmaandenbeurs. Ze had ze al gespot op het ‘in de wolken festival’ en sindsdien bleef het in haar hoofd spoken. Dit moest ze gewoon kopen! Het principe is heel eenvoudig. Je hangt de hangmat2go horizontaal in de winkelwagen. Hierdoor blijft er veel ruimte over voor de boodschappen. je kindje valt heel snel in slaap door de natuurlijke houding.

poppiezz negenmaandenbeurs bloggerstour

Natuurlijke ontwikkeling

Baby’s hebben namelijk bij hun geboorte van nature een gekromd ruggetje. In je buik liggen ze 9 maanden in de foetushouding en na de geboorte strekt de ruggenwervel beetje bij beetje. Dit proces duurt tot aan he leren zitten en staan. In de Hangmat2Go liggen de kindjes zonder drukpunten dat ergonomisch verantwoorde is.

Dus al met al draagt de Hangmat2Go ook nog eens bij aan de natuurlijke ontwikkeling van de ruggengraat. ideaal voor bij het boodschappen doen. En thuis kun je er een wippertje van maken. Win, win….

Safety first

Behalve handig en stoer moeten babyproducten allereerst veilig zijn. Je kindje is immers je allergrootste bezit. Elk babyproduct van Poppiezz wordt daarom eerst uitvoerig getest door onszelf en een testpanel. In de eerste plaats op veiligheid: is het stiksel stevig genoeg, is de stof kleurvast, hoeveel gewicht kan de stof dragen, etc.

Kwaliteit

Daarnaast wordt er ook uitgebreid gekeken naar de kwaliteit van de gebruikte stoffen en materialen. Pas als al deze proeven geslaagd zijn, gaat het prototype van het Poppiezz prototype naar de testgroep. Ouders die het product in de praktijk testen, letten op verschillende dingen: is het inderdaad zo handig, is het gemakkelijk in gebruik en comfortabel voor hun baby.

En als het kindje uiteindelijk heerlijk slaapt is dat voor de designers toch wel het grootste compliment en is de test geslaagd. Dát maakt Poppiezz tot The Happy Company!

Voor meer informatie over Poppiez klik dan hier

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief