Delen vinden we super lief

Hooray, met de zon aan de hemel kunnen we weer los met water en een toffe Super Soaker. Er gaat niets boven een echte water battle! Bij ons op de oprit komt het vaak voor dat er waterballonnen naar elkaar worden gegooid en dat de hele buurt vrolijk mee doet. zo gezellig, tot ze met de Super Soakers in huis te keer gaan.

Inmiddels liggen alle super soakers op de camping en nu met het mooie weer is het uiteraard game on. Het lachen, gieren, brullen is onbetaalbaar en tsja met een nieuw zomerseizoen was het dan ook tijd voor een nieuwe Super Soaker!

Regel nummer 1 bij waterpret: niet in het gezicht schieten!

Splish splash…

Om goed beslagen ten ijs te komen, zijn er echte Nerf Super Soakers besteld. Hiermee zijn we voorlopig goed voorzien voor onze drie bandito’s. We kozen voor de Hasbro Nerf super soaker.

Dit zijn retro waterblasters die zijn voorzien van het originele waterlanceermechanisme onder druk. (leuk woord voor galgje..) Ze zijn van dezelfde makelij als de nerf blasters waarmee ik weet dat je goed materiaal in huis haalt.

Je vult het afneembare reservoir met water en als je de pompgreep naar voren en achteren bewegers bouw je de druk op. Zodra je de trekker over haalt kun je met een krachtige waterstraal iedereen nat krijgen die je in het vizier hebt. Lol gegarandeerd.

Tot slot

De Nerf Super Soaker XP30 heeft een reservoir van 0,26 liter – het reservoir van de Nerf Super Soaker XP100-blaster heeft ruimte voor maar liefst 1,26 liter.  pret voor tien met deze spat-tastische old school blasters uit het verleden voor de waterkrijgers van vandaag.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief