Delen vinden we super lief

Zeg eens eerlijk; maken jullie genoeg tijd vrij om met je kinderen te spelen? In de hectiek, drukte, werkweken, sportclubjes en zwemles is het soms hollen en stilstaan. Er zijn daarbij helaas momenten dat ik aan mijn kinderen voorbij ren. Het geduld om een spelletjes te spelen kan ik dan niet opbrengen.

Futloos

verdriet spelen

De wil is er wel, het mist meer aan de energie. Onderstaande video was dan ook zeker confronterend. Kinderen vinden namelijk dat we niet genoeg met hen spelen. Daarom start heeft Hasbrogaming de campagne #TijdVoorOns gestart.

Video TijdVoorOns

Alle kinderen vinden het heerlijk om samen met hun ouders te spelen. Naast dat het ontzettend belangrijk is voor hun ontwikkeling, versterkt het enorm de onderlinge band. Samen duplo torens bouwen, een gezelschapsspel spelen, of een lego pakket in elkaar zetten is zoveel leuker. En samen heel hard lachen is echt onbetaalbaar. Hoe vaak ons zoontje wel niet vraagt wanneer we weer achter elkaar aan gaan rennen met de nerf blasters. De fijnste herinneringen worden er gemaakt als je samen speelt. De campagne TijdVoorOns is dan ook zeker aan mij besteed.

Nickelodeon Familie Festival

Reality check

Helaas is de verleiding vaak groot om na een lange werkdag te zeggen: ”nu even niet lieverd”. En dan is daar ook nog je mobiel, die de hele dag je aandacht vraagt! “Guilty as charged!” Bovenstaande video geeft je toch echt wel even de reality check!

Hoe zit het bij jou? ik ben echt geen perfecte mama. Ik geef mezelf een mager zesje. Op de woensdag werk ik in de middag terwijl de kinderen buiten spelen. En ook bij thuiskomst wil ik mezelf eerst even weer ietwat opladen. Moest ik ook nog zo nodig een studie oppakken om in mezelf te investeren….

TijdVoorOns  papa is mijn superheld family

In de weekenden laat ik wel de boel de boel en ga ik er vaak bij zitten en zoek de interactie met de kindjes. Toch zou ik wel wat meer speeltijd met de kids kunnen doorbrengen.

TijdVoorOns campagne

Hasbro heeft de video ontwikkeld om de ouders van nu bewust te maken van het belang om zelf met je kinderen te spelen. Het is dan ook een kleine aanmoediging en zeer zeker geen belerend tafereeltje.

TijdVoorOns  familievakantie vacansoleil vendee le pin parasol

Bovendien, we zouden het bijna vergeten, maar spelen met je kind is ook gewoon echt ontzettend leuk en ontspannend. Ook voor jou als perfecte ouder! Maak er tijd voor vrij en vergeet daarbij jezelf ook niet hé!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief