Delen vinden we super lief

rudolph's ijs rudolphs ijs Wie wordt er nu niet blij van ijs! En van deze 6 heerlijke smaken al helemaal. Tijdens mijn zwangerschappen kon mijn man mij geen groter plezier doen dan IJS voor me te kopen. Ik heb alle soorten en maten voorbij zien komen en ben nu een echte expert. Mijn smaakpapillen zijn verwend, want liever kwaliteit dan kwantiteit. Ik wil echt niet meer door alle merken ijs wakker gemaakt worden. Maar van écht ijs ga ik echt stralen….

VIP-Eventrudolph's ijs rudolph's ijs

Je begrijpt dat ik uitnodiging van de gepassioneerde chefkok Rudolph van Veen voor het VIP-event op de IJsbaan in Laren met beide handen aannam. Met heel veel plezier komt deze IJS specialist de 6 nieuwe eigen smaken van Chefkok Rudolph van Veen proeven op deze bijzondere plek.

Rudolphs ijs

Samen proevenrudolph's ijs

IJS smaakt nog beter als je het kunt delen. Dat steek ik niet onder stoelen en banken. Mijn collega Caja heb ik weten te strikken om met me mee te gaan. Altijd handig een gezellige Side-kick. Vooral met het ombinden van schaatsen ;-D, want uiteraard waag ik een kansje om een pirouette te draaien op het ijs. Extra leuk, haar dochter Annick ging met ons mee en showde gelijk haar schaatstalenten.  rudolph's ijs

Locatie

De locatie van het event is zeer bijzonder, namelijk de ijsbaan in Laren aan de Brink. Ik geef toe dat ik hier altijd al een keertje naar toe heb willen gaan, stiekem ook wel wonen. Een goede vriend woonde in zijn jeugd in Laren en heb er daardoor veel verhalen van meegekregen. De winterse gezelligheid is hier te vinden. Een huis is hier nog even onhaalbaar, maar de ijsbaan uiteraard niet ;-D.

Videoimpressie

rudolphs ijsVarianten Rudolph’s IJs

In een winterse ‘Charles Dickens’-sfeer trakteerde Rudolph op zijn eigen nieuwe IJSsmaken. We werden feeëriek verwelkomd door hemzelf en door de schaatskunsten van KSV Haarlem. Rudolph heeft zelf 6 bijzonder smaken ontwikkeld en als je hem er gepassioneerd over hoort praten, loopt het water bij je in de mond. Alleen al om de namen die hij zijn eigen ijs lijn heeft gegeven, komen ze op ons kerstmenu te staan:

“Tokyo Sundae, Dessert Circus, New York Chocolate, Rainforest Chocolate, Ebony&Ivory &  White Wedding. Verrasend en fun!”

Rudolph's IJS

We hebben ze stuk voor stuk mogen proeven en ik ben onder de indruk. Er zijn 6 varianten en de “Dessert circus” is mijn absolute favoriet, al hebben ze eigenlijk alle 6 een hoge plaats op de notering. Well Done Rudolph!

Rudolphs ijs

Het idee om het ijs te combineren met een wafel is overigens top. Dit ga ik thuis gelijk doorvoeren! Om de avond sportief af te sluiten, bonden we de schaatsen onder. Je voelt je dan weer even kind, wat was dat lang geleden dat ik geschaatst heb!Om weer een beetje op te warmen, stond er de lekkerste chocolademelk en winterse (vegetarische) erwtensoep voor ons klaar. Op zijn Rudolph’s; van topkwaliteit Om vervolgens weer met heel veel ijs  als toetje af te sluiten 😀

Videoimpressie Wintervillage Laren

Het sfeervolle Winter Village staat voor gezelligheid, saamhorigheid en schaatsen. Wat een leuke manier om elkaar op een informele en ook sportieve wijze te ontmoeten tijdens dit persevent. Ik was onder de indruk van de knusse sfeer en we komen er graag nog eens terug met de kindjes. Anna & Elza hebben een Meet & Greet op deze ijsbaan. Je kunt er ook peuterschaatsen, of disco schaatsen. Te leuk.

Impressed

We zijn onder de indruk van de prachtige smaken en Rudolph vertelde dat er nog heel veel meer moois aan komt. Zoals ik vertelde ga ik stralen van écht IJS. En ik heb hem gelijk getipt om ook een ijs variant te maken voor de IJS Craving van alle zwangere mama’s, iets van Mama’s cravings ;-D

We danken Rudolph voor de uitnodiging. We hebben genoten van de fijne avond. Naderhand ben ik gelijk doorgereden naar het kerstdiner dat ik met Lionsclub Amsterdam ’t IJ had bij de vergulden Eenhoorn in Amsterdam. Ho, Ho, Ho Merry Christmas

Nu ben ik natuurlijk nieuwsgierig naar jullie toetje met kerst!? Wat staat er op het menu?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Rudolph's IJS


Delen vinden we super lief