Delen vinden we super lief

“Mam ik wil avonturier worden.” Mijn zoontje is heel duidelijk als het gaat over zijn toekomst. In elk vriendenboekje staat deze vraag en het antwoord blijft onveranderd! Toen er bekend was dat de Shoeby x Freek collectie feestelijk gelanceerd werd in aanwezigheid van Freek himself, twijfelden we uiteraard geen moment! Met eigen ogen mochten we de te gekke collectie voor het eerst bewonderen. We maakten er een echt jongensuitje van! Ik ben benieuwd hoe jullie de collectie vinden! “En mam”…. vervolgde mijn zoontje… “mag ik mijn vriendenboekje meenemen”?…. “Tuurlijk jochie, al is Freek heel druk… ik denk namelijk wel dat Johan, zijn huisdier mee komt…”

In de Hangar in Amsterdam waren de stoere rangers bijeengekomen! Na het succes van dames- en meisjescollecties met Fred van Leer en Nicolette van Dam bleef de vraag naar een collectie voor jongens stijgen, aldus marketing manager van Shoeby. En deze feedback nemen ze bij Shoeby heel serieus.

Het creatieve team kwam al snel terecht bij avonturier Freek Vonk, geliefd bij alle jonge jochies én meiden! Deze knallende samenwerking heeft een te gekke jongenscollectie als resultaat! Je kunt nu met Shoeby X Freek in stijl op avontuur en bovendien kom je alles te weten over dieren uit de wildernis. Een samenwerking naar mijn hart en de collectie is voor echte stoere boys!

De Shoeby X Freek Vonkcollectie

Freek vertelde over zijn reizen en dat hij veel stoere dieren tegenkomt! “En”, vervolgt hij, “elk dier heeft zijn eigen unieke verhaal.” In deze collectie had Freek besloten neushoorns en krokodillen centraal te stellen. “Wat een gave dieren!”, vertelt Freek. In de Shoeby x Freek collectie wordt gebruik gemaakt van bijvoorbeeld toffe 3D effecten. Zo is er bijvoorbeeld een knalgroene sweater met daarop een krokodil die zo uit je trui lijkt te lopen.

Dit was Olivier zijn favoriet en was op slag verliefd. “Dit wordt ‘m mama!” Riep hij blij! Ik had hem namelijk een outfit beloofd! De stoere skinny jeans met haaientanden is ook gaaf en ook de comfortabele jogger is voorzien van een grappig tandenprintje. Fun, kwaliteit en Freek gaan goed samen!

“ALL MY FRIENDS ARE ANIMALS

Ik ga natuurlijk vaak op avontuur! En dan wil je kleding hebben die lekker zit”. “ik heb niet veel kleren”, vervolgt hij! “Maar het moet wel stoer zijn” . De aanwezige kids hingen aan zijn lippen! Het stoere groene jack uit de collectie kan je bijvoorbeeld aan twee kanten dragen. De ene kant vies? Dan draai je het jack toch gewoon om?

Aan de ene kant is het een stoer college style bomber jack en aan de andere kant is het jasje gestikt met een krokodillen print. Alle items zijn stuk voor stuk voorzien van opvallende details. Hier was ik dol op, maar Olivier koos de krokodil! Heerlijk zo’n jong jochie met eigen willetje!

En verder heeft de collectie een coole neushoornprint, grappige teksten en stoere patches. “ALL MY FRIENDS ARE ANIMALS” is een quote die vaak terug komt in de collectie.

De te gekke Shoeby x Freek collectie voor adventurous boys is vanaf nu verkrijgbaar in maat 110/116 tot en met 146/152 in jouw favoriete Shoeby-winkel en op shoeby.nl. Daarnaast ontvang je bij 2 items of meer uit de collectie onderstaande te gekke krokodillen sleutelhanger.

BELEEF DE COLLECTIE

Vanaf 16 oktober vind je in alle winkels het speciale Shoeby x Freek doeboekje vol met kleurplaten, quizvragen en foto’s van de collectie. In het boekje vind je ook een speciale marker die de Augmented Reality app activeert. Kom dus snel langs in één van de Shoeby-winkels want op is op! Geen tijd om naar de winkel te gaan? Ga dan naar shoeby.nl en download het doeboekje direct!

SWIPE FOR ADVENTURES: AR APP

Vergeet niet de Augmented Reality app te downloaden met daarin leuke weetjes over krokodillen en neushoorns, de dieren die centraal staan in de collectie. Door het scannen
van een speciale marker in het doeboekje, komt Freek als het ware tot leven vanuit het boekje, Datis tof!

Wie is Freek Vonk?

Voor wie onder een steen heeft geleefd; Dr. Freek Vonk is Nederlands meest bekende bioloog en wetenschapper. Wij noemen hem thuis ook wel ‘Holymolly’ dat hij tijdens zijn shows en tv programma’s veel uitspreekt. Hij blijft ons intrigeren en is een rolmodel voor mijn kleine ranger! Zijn televisieprogramma “Freeks Wilde Wereld” is dan ook razend populair bij ons thuis! Ook heeft Freek zijn eigen tijdschrift, ‘Wild van Freek’, een vier- wekelijkse uitgave voor alle jongens en meiden die gek zijn op wilde dieren.

We zijn nog niet bij Freek zijn shows geweest, maar zullen dat ook zeer zeker op het verlangslijstje van zoonlief zetten. Iedere jaar geeft Freek namelijk meerdere shows in AFAS Live. Tijdens de kerstvakantie zal Freek met zijn nieuwste show Freek Vonk Live: Dwars door de Wildernis” weer te zien zijn. Daarnaast is Freek oprichter van de stichting No Wildlife Crime, waarmee hij zich inzet voor de strijd tegen stroperij!

Shoeby

Shoeby is één van de snelst groeiende modebedrijven in Nederland. Wat in 1981 op 70 m2 begon, groeide in ruim 35 jaar uit tot een omni-channel formule met 225 winkels en een webshop. Bij Shoeby draait alles om de klant; in elke winkel is een personal shopper aanwezig voor perfect en persoonlijk stijladvies. Exclusief bij Shoeby zijn verkrijgbaar: dameslabel Eksept, herenlabel Refill en voor kids het eigen label Jill & Mitch.

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief