Delen vinden we super lief

Op zondag 7 april a.s. vindt de vrolijke 3D familiepremière van WONDER PARK plaats en JIJ kunt daar bij zijn! Ook zijn de Nederlandse stemacteurs hierbij aanwezig, die we al hebben mogen spotten op de huishoudbeurs bij de presentatie van de stemmencast! Voorafgaand aan de film premiere zal Stefania optreden met o.a. haar nieuwe song Wonder.

Het magische verhaal

WONDER PARK is een magische film dat gaat over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June werkelijkheid wordt. Dit is toch wel de droom van ieder kind! Bij het zien van de trailer werd ik gelijk enthousiast. Dit is een film naar mijn hart, omdat stiekem ook mijn dromen werkelijkheid worden bij het zien van deze film. Als klein meisje droomde ik ook over een wereld als een circus en liet ik de fantasie de vrije loop.

Als kinderen ouder worden, geloven ze minder in magie en laat de fantasie ze in de steek. Dat maakt deze film zo bijzonder en laat ons ook inzien dat we juist wel moeten blijven fantaseren en wondere, magische wereld tot leven moeten laten komen.

Stemmencast Wonder park

In de film komen er bekende stemmen voorbij. De jonge zangeres en actrice Stefania heeft met haar eerste dubbingrol direct een belangrijke stem ingesproken, namelijk die van hoofdpersonage June. En wat is het liedje Wonder leuk!

De populaire zanger en presentator Tim Douwsma heeft de stem ingesproken van de aap Peanut. Comedians Murth Mossel en Roué Verveer hebben de stemmen van bevers Gus en Cooper ingesproken. Zangeres, violiste en stemactrice Jannemien Cnossen en de bekende acteur en presentator Jan Kooijman zijn te horen als de ouders van June. Acteur en zanger Matheu Hinzen is Banky, de beste vriend van June. Actrice Peggy Vrijens is de zwijn Greta. Tenslotte is acteur, zanger en stemacteur Frans Limburg de blauwe beer Boomer.

Dit bericht bekijken op Instagram

A.s 12 april draait de 3D animatiefilm WONDER PARK in de bioscoop. 🔜🎥 En ik kan je vertellen dat ik daar naar uit kijk! Het verhaal gaat over een pretpark waar de fantasie van het jonge meisje June werkelijkheid wordt. We zijn vandaag op de @huishoudbeurs waar we vast kennis maken met enkele stemacteurs die meegewerkt hebben aan de Nederlandse versie van deze vrolijke familiefilm. Acteur en presentator @levivankempen, zelf ook een ervaren stemacteur,introduceert drie castleden: De jonge zangeres en actrice Stefania, o.a. bekend van YouTube. Zij heeft met haar eerste dubbingrol direct de belangrijke stem van JUNE ingesproken. Leukerd Tim Douwsma heeft de stem ingesproken van de aap Peanut. Daarnaast heeft stand-up comedian Murth Mossel (Carribean Combo) de stem van Gus de bever ingesproken. Ook kunnen we op de foto met een belangrijk personage uit de film, de beer Boomer. Yvette weigert echter 😅😆 Dus tsja, keep on trying!n

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

WONDER PARK draait vanaf 12 april in de bioscoop in 3D, in de originele en Nederlands gesproken versie.

Trailer Wonder park

Winactie Wonder park

Wil jij wel eens bij een officiële Universal Pictures film premiére aanwezig zijn? We mogen 4 kaarten weggegeven voor dit fantastische spektakel op zondag 7 april. Je zult oog in oog komen te staan met diverse BN’ers die samen met jou over de rode loper lopen. Ook de stemmencast zal er bij aanwezig zijn!

DATUM: ZONDAG 7 APRIL A.S.
LOCATIE: PATHÉ ARENA
INLOOP: 09.45 UUR
START PROGRAMMA: 10.05 UUR

Meedoen is eenvoudig! Laat ons onder deze blog, of op de Facebook winactie post weten dat je graag kans wilt maken en met wie je naar de premiere zou willen gaan. Aanstaande woensdag maken we de winnaar bekend die met z’n viertjes over de loper mag verschijnen en aanwezig zal zijn bij het mega spektakel. Veel succes!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!


Delen vinden we super lief