Delen vinden we super lief

Hamamdoek, Happy Towels, duurzaam ,de beste hamamdoek

Als fervent liefhebber van ontspanning en duurzaamheid, tip ik je graag op mijn nieuwste aanwinst: een prachtige hamamdoek van Happy Towels. Met deze hamamdoek ben ik helemaal klaar voor mijn aankomende vakantie periode. In het zwembad van Landal Greenparks zal ik stijlvol in het zwembad verteoven en ook langs het Gardameer tijdens onze Italië familie vakantie is een hamamdoek ideaal! En tijdens de persreis naar Europa-park wordt uiteraard Rulantica onveilig gemaakt en zals moeders in de sauna te vinden zijn. met haar haman doek. En aangezien ik me graag op zijn tijd in een rustgevende sauna onderdompel, ook ideaal om als zachte omslagdoek te gebruiken.

Hamamdoek, Happy Towels, duurzaam ,de beste hamamdoek

Hamamdoeken met duurzame garen

Happy Towels is een merk dat bekend staat om zijn eigenzinnige benadering van traditionele hamamdoeken. Cor Sandburg, de drijvende kracht achter dit merk, beschrijft zijn creaties als “gewone hamamdoeken, maar dan nét even anders.” En dat is precies wat ze zijn: uniek, kleurrijk en doordrenkt met liefde voor zowel mensen als onze planeet.

Wat deze hamamdoek zo speciaal maakt, gaat verder dan alleen zijn esthetiek. Hij is vervaardigd met het oog op duurzaamheid, iets wat mij persoonlijk enorm aanspreekt. In tegenstelling tot traditionele hamamdoeken, worden de doeken van Happy Towels geweven met behulp van bamboe en TENCEL™ Lyocell-garen, wat ze misschien wel de meest milieuvriendelijke hamamdoeken ter wereld maakt.

Hamamdoek, Happy Towels, duurzaam ,de beste hamamdoek

Ontraditionele doeken, traditioneel geweven

De keuze voor deze duurzame materialen is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor de mensen die ze maken. De doeken worden geweven in een Turkse familieweverij, waar vakmanschap al generaties lang wordt doorgegeven. Door samen te werken met deze weverij, heeft Happy Towels niet alleen een vriendschap gesmeed, maar ook een positieve impact op de lokale gemeenschap. Want wist je dat een deel van de opbrengst van elke verkochte hamamdoek naar de stichting ‘Papa laat me naar school gaan‘ gaat? Dat is toch prachtig! Ze verstrekken studiebeurzen aan meisjes in Turkije. Deze steun is essentieel om deze meisjes in staat te stellen hun opleiding voort te zetten en een betere toekomst voor zichzelf te creëren, weg van traditionele belemmeringen.

Naast het feit dat deze hamamdoek goed doet voor de wereld, is hij ook gewoon ontzettend praktisch. Met een lengte van 2.10 meter hoef ik me nooit meer zorgen te maken over uitstekende voeten in het hete zand, en zijn vrolijke kleuren maken hem tot een echt fashion statement op het strand. Love it!

Hamamdoek, Happy Towels, duurzaam ,de beste hamamdoek

Tot slot

Kortom, mijn nieuwe hamamdoek van Happy Towels is niet zomaar een accessoire voor de zomer. Het is een statement van mijn waarden, een uiting van mijn liefde voor vakmanschap en een bijdrage aan een betere wereld. Dus laat de zon maar komen, ik ben er klaar voor – gewikkeld in duurzaamheid en stijl, dankzij Happy Towels.

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief