Delen vinden we super lief

L.O.L.

Cewl! De L.O.L poppen weten ons weer te verrassen! Unboxen is met deze glitterende capsule nog nooit zo leuk geweest. het is een kleinere variant waar je ook via verrassende aanwijzingen kunt helpen om de accessoires terug te vinden. In de Eye Spy Series™ kun je helpen om hun dier te vinden, die ze bij een geheime missie zijn kwijtgeraakt. Je kunt je collectie uitbreiden en de glitterende Eye Spy capsule als draagtas of poppenstandaard gebruiken.

Speelgoed van het jaar

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps

De vorige series van L.O.L. Surprise waren een groot succes waardoor ze dit najaar een nieuwe serie lanceren! Het speelgoed is niet alleen bij ons een groot succes, het heeft ook het hart van de jury overtuigd. De L.O.L. Surprise is ook namelijk genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018. Dit nieuw concept met de Eye Spy Series heb je vast al eens voorbij zien komen want hij komt ook voor bij de Biggie Pets!

Lees ook: De L.O.L. Surprise Biggie Pets met verrassende aanwijzingen zijn een ontdekking bij ons thuis.

De L.O.L. Surprise! Eye Spy Series UnderWraps-poppen bevatten 15 nieuwe verrassingen. Je kunt met het vergrootglas codes zoeken en verrassingen ontgrendelen. Het speelgoed is een echte belevenis! Elke pop heeft ook een vermomming.

Door alle lagen een voor een te verwijderen, kun je zien wie het is. De vermomming verandert in verschillende mode-accessoires. je kunt volop Mixen en matchen met de outfits voor talloze nieuwe looks.

Verzamel ze allemaal

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps

De L.O.L. Surprise-pop hebben ook eten nodig en kunnen in bad gestopt worden om waterverrassingen te ontdekken. Je kunt met verzamelen beginnen en alle vondsten afvinken op de verzamelposter!

Naast de reguliere L.O.L. Surprise verrassingen zoals een toffe outfit, het geheime bericht, gedetailleerde accessoires en het flesje bevat de “Eye Spy-serie UnderWraps” ook vele andere extra’s.

Het vergrootglas is handig voor de geheime berichten. Je kunt het spionage spel spelen en jouw L.O.L. Surprise pop vermommen als mysterie. Wij gaan zeer zeker de L.O.L. Surprise poppen hepen om hun diertjes terug te vinden!

Video unboxing

Tina Festival 2018

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps

De L.O.L. Surprise UnderWraps zijn dit jaar ook te vinden op Tina Festival op 22 en 23 september. Zorg dat je erbij bent want er worden toffe dingen georganiseerd!

Product specificaties:

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps

Iedere Surprise Eye Spy Under Wraps bevat 15+ verrassingen! Daarnaast zitten er de volgende accessoires in:
* Sticker met geheim bericht
* VerrassingscodesUnderWraps pop
* Mysterieuze vermomming
* Schoenen en mode accessoire
* Fles, outfit

Geef je LOL Surprise-pop een flesje of stop haar in bad om waterverrassingen te ontdekken!
* De capsule wordt draagtas en poppenstandaard
* Verzamelposter
* De Adviesprijs is €14,99

Winactie

We hebben een fantastisch exemplaar ontvangen van deze L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps. Wij maken er heel graag een van onze lezers blij mee. Ik heb het weten te verstoppen voor ij dochter aangezien ze er ook echt helemaal fan van is. Meedoen is eenvoudig. Laat onder deze blog een reactie achter of plaats een reactie onder de Winactie Facebook post. Als je het bericht deel vinden we dat uiteraard te gek!

De winnaar maken we aanstaande zondag 30 september bekend!

Heel veel succes!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief