Delen vinden we super lief

Soms zijn er van die kinder kleding merken waar je oog op blijft vallen. In mijn geval zijn dat vaak kleurrijke, gezellige kledingstukken waarbij de designers hebben gelet op de kleine details. Quapi is daar één merk van waar mijn drie bandito’s regelmatig kleding van dragen.

Quapi, lekker ding

De naam Quapi is een geinige, zelf bedachte variant op het Spaanse guapo, of guapito, vertaald ‘knapperd’. Mijn eigen kinderen noem ik ook vaak ‘lekker ding’ waardoor de naam me enorm aanspreekt. Op elke schoolfoto kies ik jaarlijks graag voor kleurrijke kleding om de kids er op de foto echt uit te laten springen. Wel zo gezellig aan de muur. En dan let ik ook op de matching kinderen waardoor ik vaak gfraga bij 1 merk blijf om een ratjetoe te voorkomen.

Natuurkleuren en basistinten zijn overigens nooit mijn ding geweest, ook al was het de huidige trend. Ik verkies graag bonte, opvallende kleuren vol vrolijkheid dat Quapi helemaal snapt. En waar ik vooral op let, is dat de kleding comfortabel, kwalitatief en ook nog eens betaalbaar is.

Vrolijkheid pur sang

In de webshop van Jayno ben je op de juiste plek voor een groot aanbod van Quapi. Door de felle, vrolijke kleuren en subtiele all-over prints is het goed te combineren. Met de kleding van Quapi geef je jouw kids heerlijk, draagbare kinderkleding die ze het liefst elke dag aan willen.

Ruim assortiment Quapi

De kinderkleding van Quapi is verkrijgbaar voor zowel baby’s als jongens en meisjes. Het aanbod is zeer gevarieerd van zomerse jurken en zwierige rokjes, tot comfortabele sweatbroeken en longsleeves. En de kleurrijke leggings en bijpassende sjaals zorgen voor een complete look waarbij we deze zomer de felle neon geel kleur wel heel tof vinden!

Verschillende maten

De Quapi kinderkleding is verkrijgbaar in de maten 86/92 t/m 158/164 en de babykleding in de maten 56 t/m 86. Het fijne prijsniveau, de zachte stoffen en de mooie aansluitende pasvorm zijn zeker redenen waardoor dit merk de laatste jaren zo populair is geworden en tsja de bonte kleuren zijn te gek of je nu van een stoere, opvallende, of chill- keldingstijl houdt, hiermee kun je alle kanten op!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief