Delen vinden we super lief

weekoverzicht blue monday

Wat verlang ik op deze Blue monday naar de zon en lente, als ik het grauwe, grijze weer buiten zie. Daar kunnen we niet veel aan veranderen, dus dan halen we lente gewoon in huis. Paaseitjes, Valentijn. Er komen weer leuke periodes aan. En die maand januari…ach die vullen we gewoon zo leuk mogelijk in, lees je weer mee…?

Maandag 15 januari Blue monday

De week begon met Blue monday, zogenaamd de meest deprimerende dag van het jaar ~ Maar écht niet dat wij daar aan mee doen. We hebben er bewust voor gekozen om ons geen onmogelijke voornemens op te spelden. Daardoor zijn wij ook niet teleurgesteld door het mislukken van deze voornemens. Nope! De week begon fris en fruitig met een dansende Yvette op de themasong van “My little Pony de Film“. Na de premiére van deze leuke film, luistert ze met grote regelmaat naar Sia.

 

De @mylittleponybenelux Film is toch wel favoriet bij mijn meisje ~ vooral vanwege de soundtrack gezongen door @siamusic Dat doet vele harten sneller kloppen en brengt voetjes van de vloer 💃 🎶 Big dreamers shoot for open sky🎵#swingit #rainbow #sountrack #danceislive #happinessfirst #sia #song #dance #vogue #loveyourself #siamusic #live #mylittlepony #rainbowdash #mlpfim #pinkiepie #rarity #twilightsparkle #friendshipismagic #colourpop #rainbow #equestriagirls #princess #mlpart #mlpfandom #mylittleponymovie #momblogger

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

fifty shades of grey blue monday
blue monday