Delen vinden we super lief

Healing is the New High is de opvolger van het populaire Good Vibes, Good Life. De schrijver deelt zijn (spirituele) kennis op een pakkende en toegankelijke manier, net als verhalen uit zijn eigen leven, inspirerende citaten en praktische oplossingen. Het boek gaat over het bereiken van echte innerlijke genezing, loslaten van trauma(’s) uit het verleden en het vinden van veerkracht en vrijheid.

Met dit boek ‘Healing Is The New High‘ creëer je ruimte om meer blije ervaringen in je leven toe te laten. Eerder schreef Vex King al de bestseller ‘Good Life, Good Vibes‘ dat hieronder is beschreven. Dit ging over de kracht van positiviteit dat je aan het denken zal zetten. Dit boek is daar een fantastische opvolger van!

Healing Is the New High - Nederlandse editie
Healing is the New High | Auteur: Vex King | ISBN: 9789021590776 | Prijs: €17,50 | Verschijnt op 1 februari 2022
Nederlands 
Paperback 
9789021574776 
304 pagina’s

Good Vibes, Good Life

In dit 1e boek, de voorganger van Healing is the New High beschrijft Vex King hoe je de kracht van positiviteit kunt benutten. Een inspirerend boek dat je zal enthousiasmeren voor tot een mooier en zinvoller leven. Het biedt voorbeelden en concrete stappen die je kan oppakken. En houd het boek ook zeker in de buurt aangezien je het boek opnieuw en opnieuw zou kunnen lezen.

Hoe kun je echt van jezelf houden en kun je negatieve emoties omzetten in positieve? Is het mogelijk om blijvend gelukkig te worden? Wat is je doel in het leven en hoe vind je dat?

De schrijver Vex King, heeft veel tegenspoed in zijn eigen leven overwonnen en inspireert met zijn antwoorden een volgende generatie spirituele zoekers. Hij helpt jou om je leven een positieve impuls te geven zonder te zwewverigte worden. Het is nuchter en herkenbaar geschreven zonder langdradig te worden.

Image

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief