Delen vinden we super lief

Heb jij je altijd al een beetje een superheld willen voelen? Mijn zoontje in ieder geval zeker weten! Zo nu en dan komt hij naar beneden gestuiterd met zijn superhelden cape, of wil niet slapen voordat ik zijn Batman cape heb gevonden. En spiderman, och… dat is zijn held!

Met de producten van Marvel voelt hij (en vele kindjes met hem) zich net zoals één van deze grote helden. We hadden al een superhelden lunchbox die na twee jaar intensief gebruik écht vervangen moest worden! En ook diverse andere items in huis zijn ver-superheld! Het is immers ook één van de grootste entertainmentmerken ter wereld.

Marvel Het grote verhalenboek
9789044756296 | NUR 277 | €18,95 | 256 blz | geb | 24,5 x 17,7 cm volledig in kleur

Het grote Marvel verhalenboek

Het merk Marvel is gebaseerd op een groot aantal karakters, waar strips, films en tv-series over zijn gemaakt en nog steeds in grote mate worden gemaakt. Nu zoonlief leert lezen, stuitte ik op een gaaf voorleesboek met korte verhaaltjes voor een fijn voorleesmoment dat niet te lang duurt! Want laten we wel wezen s’avonds hebben we puf meer om ellenlang lange verhalen door te worstelen!

De volgende superhelden ken je zeker weten: Spider-man, Iron Man, Captain America, Wolverine en de Hulk zijn superhelden die zijn bedacht door Marvel. Vooral kinderen zijn helemaal weg van deze superhelden, maar ook zeer zeker volwassenen worden er blij van! Ook manlief zou het liefst al hun spulletjes in de stijl van hun superheld hebben. Marvel laat deze droom uitkomen.

De superhelden schitteren op tassen, schoenen, kleding, dekbedden, badlakens, speelgoed en heel veel meer. Zo kan jouw kleintje een vette Spiderman-outfit dragen of zijn kamer inrichten in de stijl van de Avengers.

Marvel brengt kinderen dichterbij hun grote helden. Het nieuwste boek van Marvel is een cadeautje voor onze oudste die leert lezen en heel blij wordt van superhelden.

• De korte verhalen zijn ideaal om in slechts 5 minuten voor te lezen • De kleurrijke illustraties brengen de superhelden tot leven
• Lekker dik verhalenboek voor kleine en grote Marvel-fans

Dit is een supercool verhalenboek boordevol spannende verhalen over de bekendste Marvel-karakters!

Het is vooral een mooi geïllustreerd verhalenboek waarvan zowel kleine als grote Marvel-fans kunnen genieten van de vele spannende avonturen van Spider-man, Captain America, Iron Man, Hulk en de andere superhelden. Laat je kind een verhaal- tje uitkiezen, kruip samen gezellig op de bank of in bed en laat je meevoeren in een wereld vol spanning, avontuur en humor. Het bedritueel krijgt superkrachten!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutubeInstagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief