Delen vinden we super lief

Papa is bijna jarig, dus moet er weer een serieus, gaaf cadeau bedacht woorden. De jaarlijkse schoolfoto’s zijn genomen en besteld, maar staan nu nog op een plekje verstopt in de gang. Als we hem nu eens gaan verblijden met een wand vol foto’s van de drie bandito’s? De kinderen groeien zo snel en familiefoto’s zijn echte blijmakers en een aanwinst in ieder interieur. Vooral nu ik de STAS ophangsystemen heb ontdekt, heb ik in mum van tijd een wand vol fijne foto’s en lijstjes opgehangen…

Muur vol gaten

Ik liep er iedere keer tegenaan te hikken dat ik de muur moest vol spijkeren, of in dit geval in de betonnen muur moet gaan boren. Onze muur telt inmiddels genoeg gaten! Maar er was goed nieuws door mijn nieuwste ontdekking! Met het Stas ophangsysteem schilderij kun je zelfs schilderijen ophangen op muren in een monument waar je volgens de mythe, voor iedere spijker in de muur een vergunning moet aanvragen.

STAS

De gepatenteerde schilderij ophangsystemen van STAS kun je gebruiken voor zowel wand- en plafondmontage! Ik kan je vertellen dat ik na het zien van onderstaande video om ben en een rits aan STAS ophangsystemen wil gaan bestellen. Ik kan de muur nu volhangen met posters en foto’s zoals wij het willen. Daarnaast kun je ook variëren met de plek van de lijstjes, of zo nu en dan wisselen qua decoratie!

Schoolfotograaf

poster store, interieur, slaapkamer, logeerkamer

Bij de schoolfotografe heb ik extra foto’s besteld, waar je veel te veel betaald voor een upload. Potdorie €16,95 voor een digitaal bestand. Zijn ze niet goed snik? Ze hadden niet eens de haren netjes gekamd van mijn zoontje. En een beetje gel na een dag spelen, was ook geen overbodige luxe geweest. Maarja, ze staan er wel koddig op zo met zijn drietjes. Dat was mij dan weer niet gelukt. 

Kinderen fotograferen is echt een kunst en dus bestel ik jaarlijks braaf de schoolfoto’s. Ik ben dus gezwicht voor het hoge bedrag. Alles voor mijn hubby en een blije papa. Dan ben ik dan wel weer blij dat ik een fijn ophangsysteem heb gevonden zonder al te veel poespas qua ophangen.

Stas ophangsystemen

Een standaard canvas heb ik liever niet in de woonkamer. Voor in de slaapkamer is dat prima, maar op de A-locatie in de woonkamer moet het van de muur afspatten. Daarnaast is het een cadeautje voor papa dus moeten het wel catchy foto’s zijn in een fijn lijstje. Door het STAS ophangsysteem kun je spelen met de grootte van het lijstje en de verschillende foto’s. We meoten nog wel even uitproberen wat de beste match is aan de muur. In de woonkamer hebben we in ieder geval al wel onze schilderijen aan een STAS ophangsysteem zoals je hierboven kunt zien

Schilderij ophangsystemen voor wand & plafond montage

Na het monteren van de ophangrail kan de STAS cobra (het koord) op elk gewenst punt in de rail worden gehaakt. De STAS cobra zorgt ervoor dat je de lijstjes, schilderijen en wanddecoraties van links naar rechts kunt verplaatsen. Aan het koord of de staalkabel bevestig je vervolgens een haak, zoals de STAS zipper of STAS smartspring, waarna je de haak weer op de gewenste hoogte brengt door deze over het koord te schuiven. Een kind kan de was doen!

Voor aan het plafond is er een ander montage systeem beschikbaar. Deze is speciaal ontwikkeld om in een handomdraai van het systeemplafond een flexibel ophangsysteem te maken. De rail wordt bijna onzichtbaar op de houten kantlat van het plafond gemonteerd. Het is een ideaal systeem en echt voor elke muur is er een STAS ophangsysteem verkrijgbaar. Op de website kun je hier alles over terugvinden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief