Delen vinden we super lief

We hebben een leuke vondst gedaan: de Capsule Chix! We vinden het een musthave voor meiden die dol zijn op verrassingen, verkleden en kleurrijke poppetjes. De verpakking is een ‘capsule‘ die je kunt uitpakken. Dat maakte het voor mijn dochter extra spannend om uit te pakken! Iedere capsule bevat een verrassing en met ieder onderdeel en accessoire maak je het poppetje compleet. Alle onderdelen zijn uitwisselbaar met andere Chix poppen dat zorgt voor oneindig veel speelplezier.

Magisch speelgoed

Op een toffe manier kun je met de 5 capsules je eigen Capsule Chix in elkaar zetten en een unieke stijl geven. Ze krijgen allen hun eigen karakter dat het zo leuk maakt! Je kunt bijvoorbeeld de haarkleur, outfits, lichaamsdelen en accessoires matchen voor de mooiste make-over. De pack bevat 1 complete pop die je zelf in elkaar zet. Ook is er een limited edition! Dat vertel ik mijn dochter maar niet!

Ik ben benieuwd welke stijl jou het meest aanspreekt? Iedere Capsule chic heeft een eigen, unieke stijl! Net zoals het bij echte vriendschappen werkt.

Beschikbare poppen

* Ram Rock – Neons, studs & metallics. Rock on!

* Giga Glam – Glitter, glans en luxe, baby!

* CTRL + ALT + MAGIC – Fantasierijk, eenhoorns, pastelkleuren, iriserend..

* Sweet Circuits – Gedurfde zoete knalkleuren!

Wanneer je in het bezit bent van twee of meer poppen, ongeacht of ze wel of niet dezelfde stijl hebben, kun je kleding, haarkleur en accessoires mixen en matchen om zo je eigen stijl te creëren! Bovenstaande afbeeldingen kunnen er daardoor steeds anders uitzien!

Alles kan en de mogelijkheden met capsule chixzijn eindeloos! Eén pack bevat 1 complete pop. We zijn er haast wel van overtuigd dat dit vele hart zal gaan veroveren! Wij zijn fan!

Capsule Chix video

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaatDelen vinden we super lief