Delen vinden we super lief

Voor jongens vanaf 5 jaar waren er al de verzamelreeksen waarmee je eigen robots kunt maken, mixen en matchen. Met de Ready2Robot kunnen jongens tegen hun vrienden strijden in een robotgevecht en ze beetje bij beetje verzamelen. Het speelgoedmerk pakt nu ook uit met bouw-, beuk- en botsvoertuigen met de naam Wreck Racers.

Wreck racers

Bovenstaande wreck Racers zijn bewapende ‘demolition derby racers’ waarmee kinderen kunnen bouwen, beuken en botsen. Voor onze jongens ideaal speelgoed. “Boys will be boys“. De Wreck Racers zijn superleuk om te unboxen en te bouwen! De creativiteit komt helemaal naar boven tijdens het uitpakken. De tegenstanders kunnen onderuit geholpen worden met de bijhorende raketlanceerders en ook kunnen er slijmwapens bevestigd worden die volledig compatibel zijn (apart verkocht).

Ready2Robot Singles €11.99

Je kunt met dit speelgoed mixen en matchen met de verschillende onderdelen, motoren, wielen, wapens en andere vechtaccessoires van de in totaal 12 Wreck Racers. In totaal zijn er honderden unieke designs te maken. Ook kun je de Wreck Racers combineren met alle Mech Bots en Bot Blasters.

De opberg pod is opnieuw te gebruiken en onderdeel van het speelgoed. Een blaster, wapen of robot is er snel aan te koppelen waarmee je een eigen mini battle station maakt. Elk ‘Wreck Racers pack’ bevat een voertuig, een piloot, vechtslijm en een herbruikbare battle station verpakking!

De Wreck Racers zijn de nieuwste telg in de hele Ready2Robot collectie waarvan we enkelen al kenden:

Ready2Robot Singles

De Singles bevatten in totaal 5 geheime compartimenten met 10+ lagen vol verrassingen om de ultieme mechbot te bouwen. De piloot met je wel eerst uit de slijmcapsule halen en als je hem plaatst in de cockpit ben je klaar voor het ultieme gevecht! Er zijn meer dan 18 mechbots om te bouwen en waarmee de competitie nooit stopt! Kijk ook uit naar de ultra-zeldzame figuurtjes die je in 1 op de 1000 capsules vindt. Er valt veel te verzamelen.

Ready2Robot Bot Blaster

Onderstaande bot blaster bevat raketten waarmee je ultieme gevechten kunt nabootsen. We gaven het recent cadeau en het unboxen bracht veel plezier. Er zijn 4 vershillende Bot Blasters waarmee je de ultieme raketaanval kan opzetten!

Vechtpakket €19.99 / Bot Blaster €17.99

Ready2Robot Battle Pack

De complete vechtpakketten bevatten onderdelen voor het ultieme gevecht! Met 3 mechbots en 2 piloten kun je je meteen uit de verpakking in het gevecht storten. Er zijn meer dan 10 lagen om uit te pakken met in totaal 20 onderdelen. Hiermee kun je je mechbots op honderden verschillende manieren aanpassen voor gevechten!

Ready2Robot Piloot

Het pilotenassortiment heeft 4 unieke slijmkleuren in de houder van je piloot. De piloot bevrijd je door de deksel te openen en het slijm er uit te laten lopen.

Piloot €9.99

Ready2Robot Big Slime Battle

Met de Big Slime Battle worden robotvechten naar een hoger niveau getild! Voor het eerst worden slijmwapens geintroduceerd, die nog niet eerder in andere lijnen te vinden zijn. Maak je eigen slijm, ontdek je verborgen slijmwapen en gebruik het om je tegenstander te vernietigen en de Ready2Robot kampioen te worden!

Big Slime Battle €89.99

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat
Delen vinden we super lief