Delen vinden we super lief

Afgelopen negenmaandenbeurs bezochten we Dermatoloog Marjolein Leenarts en haar crew op de stand waar ze enthousiast vertelde over haar twee nieuwste gezichtcrèmes: Drs Leenarts Dagcrème SPF25 & Drs Leenarts Dag & Nachtcrème. Wil je weten wat het geheim is om rimpels te voorkomen? Lees dan snel verder…

Waarom jij fan gaat worden? De crèmes zijn:

  • Betaalbaar en werkzaam
  • De Dagcrème heeft een beschermingsfacotr SPF 25!
  • De gezichtcrèmes zijn geschikt voor man, vrouw en ook voor iedere huidtype.
  • De crèmes zijn vrij van parfum en andere allergenen, erkend met het internationale keurmerk ‘Allergy Certified.’
  • De producten zijn ontwikkeld door een dermatoloog. En laten we wel wezen, niemand weet beter wat je huid nodig heeft!

Dermatoloog Leenarts?

Naast haar werk als dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis/ Brandwondencentrum te Beverwijk, heeft Marjolein Leenarts haar eigen productlijn ontwikkeld. Het is haar vak om te weten welke ingrediënten werkzaam zijn en welke stoffen je beter kunt weren. Alle producten zijn gebaseerd op dermatologische kennis & wetenschap.

dr leenarts gezichtscrème

Komt tijd komt raad

Voordat er gezichtcrèmes aan de collectie werden toegevoegd, waren er vele testversies nodig voordat de perfecte crème gelanceerd kon worden! Juist de gevoelige gezichtshuid wilde ze een perfecte verzorging bieden. Maar daar werd eerst grondig ondezoek naar verricht. Het feit dat het internationaal gerenommeerde keurmerk ‘Allergy Certified’ haar producten onderschrijft, is hét bewijs dat het weer gelukt is om producten te ontwikkelen waar ook de meest gevoelige huid baat bij heeft.”

dr leenarts gezichtscrème

De ingrediënten van degezichtcrèmes

Beide gezichtscrèmes bevatten de werkzame ingrediënten niacinamide en glycerine. Dit zijn probleemoplossers voor je huid die zorgen voor het herstel van de huidbarrière. De sheabutter en kokosolie zorgen voor het heerlijk zachte, verzorgde gevoel. De tocopheryl acetate is een antioxidant met beschermende eigenschappen tegen de krachtige UV stralen. En zoals Dr. Leenarts zelf ook aangeeft; rimpels kun je niet weg smeren, maar wel tegen de destructieve zon beschermen.

Instagram post

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Anti rimpel crème bestaat gewoon niet! Ook anticellulitus crème is een wanna-have van vele moeders, maar dat kun je echt NIET wegsmeren!, aldus dermatologe Marjolein @drsleenarts Op de foto zie je maar liefst 3 x Marjolein Leenarts 😁 Ze is dermatologe in het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk. Haar Missie? Betrouwbare huidverzorging ontwikkelen met alleen werkzame ingrediënten die écht wat doen voor je huid! Haar huidproducten ontvingen in 2018 zelfs het internationale keurmerk ‘Allergy Certified’. Een toffe lancering is de huidverzorgings lijn ✨ Zoals ze zelf aangeeft is ze als dermatoloog kritisch en duurde het even voordat ze echt tevreden was! We testen de dagcreme mét SPF factor 👌 #drleenarts #dermatologe #dermatoloog #eengezondehuid #betaalbarekwaliteit #vrijvanparfumenparabenen #gezondehuid #drleenarts #exclusiefverkrijgbaar bij @etos #naamgenoot #dagcreme #nachtcreme #blogmom #blogger #mombloggers #dutchmom #9mbbloggerstour2019

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

UV Filters

De organische UV filters (UVA én UVB) in de Dagcrème SPF25, zijn vooral zeer zorgvuldig geselecteerd. De Suncare producten van Drs Leenarts kende ik al die me tegen de schadelijke effecten van de zon beschermd. Ideaal dat het nu ook in de daarmee verwerkt zit.

Deze ingrediënten staan bekend om de zeer lage kans op huidirritatie. Wel een fijne gedachte! De prijzen zijn ook betaalbaar:
Drs Leenarts Dag & Nachtcrème 50ml, € 13,95
Drs Leenarts Dagcrème SPF25 50ml, € 15,95

dr leenarts gezichtscrème

(on)zin van claims op gezichtscrèmes

Dermatoloog Leenarts grijpt de lancering van beide gezichtsproducten ook graag aan als gelegenheid om weer veel kennis te verspreiden over de waarheid van claims op gezichtscrèmes. De UV bescherming is eigenlijk het enige anti-rimpel middel. Er zijn tegenwoordig peperdure en vaak helaas volstrekt zinloze ingrediënten op de markt gebracht die hetzelfde beloven te bewerkstelligen.

Als je de nieuwsbrieven, social media en YouTube van Dr Leenarts in de gaten houdt, wordt je goed geïnformeerd. Het bespaart je overigens veel geld dat je besteed aan gezichtcrèmes en misschien zelfs allergische reacties!

Drs Leenarts Gezichtscrèmes zijn exclusief verkrijgbaar op ​ ​www.drleenarts.com​ en per maart 2019 ook bij Etos; 50ml, €13,95 // €15,95.

dr leenarts gezichtscrème

Zweren jullie overigens bij een bepaalde gezichtscrème, of andere babyproducten, billencrème, of bodylotion? Ik ben benieuwd. De dagcème werd uitgeprobeerd en ben tot nu toe zeker zeer tevreden. Ik gebruik het onder mijn foundation en het voelt fijn aan aan de huid.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube  We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief