Delen vinden we super lief


De Blinger glitterset is echt zo leuk! Lees maar mee en wordt overtuigd! Miss O is een kraai, altijd al geweest. Alles wat roze is en glittert en flikkert is favoriet. Eigenlijk vind ik dat best wel leuk. Ik ben een van die moeders die stiekem hoopte dat ik en meisje zou krijgen. Ik was in de zevende hemel toen mijn eerste kindje een meisje bleek. Wat we toen nog niet wisten is dat die eerste ook meteen de enige zou zijn. Dus pak ik vaak nogal uit. En als Olivia graag roze en glitter wil, dan vind ik dat vaak prima.

Blinger edelsteentjes kunnen makkelijk verwijdert worden uit het haar door te borstelen. Ook makkelijk te verwijderen van andere oppervlakken

De Blinger Glitterset kon dus eigenlijk geen betere tester treffen. Met de doos en de navulset gingen we aan de slag. Op deze woensdag middag had Olivia één van haar beste vriendinnetjes mee naar huis genomen. En laat dat nou net een heel stoer meisje met een heel eigen stijl zijn dat bijna nooit roze en glitters draagt. Maar ook zij werd heel blij van van de plaksteentjes.

Versier je haar, kleding, tassen of wat jij maar wilt met de Blinger Glitterset! Klik prachtige zelfklevende edelsteentjes op het oppervlak dat jij wilt versieren en laat het de hele dag glinsteren!

Kind kan de was doen

De set werd uitgepakt en het eerste wat mij opvalt is dat het wel heel veel verpakking is voor een klein ding. Maar dat mag de pret niet drukken. Het is een rond apparaatje en schijfjes met verschillende kleuren en vormen glitter steentjes. De dames zijn meteen enthousiast en er ontstaat een discussie welke steentjes er eerst gebruikt gaan worden. Het worden de blauwe bloementjes ronde zilveren glitters. Omdat ik geen idee heb hoe het plakt, en belangrijker, of het er weer af gaat, beginnen we met het haar.

Het kleine apparaatje wijst eigenlijk voor zich en het is super makkelijk. Een string haar en klik het zit erin. De dames zijn blij met het resultaat en gaan buiten spelen. Missie geslaagd, glitterset goedgekeurd.

Laad, klik en bling! De set komt met wel 75 zelfklevende edelsteentjes in de kleuren roze, wit en blauw.

Accessories versieren

Ik besluit de glitters ook te proberen op een tasje en een paar gympen. Ook dat gaat super makkelijk en de glitters plakken goed. ’s Avonds gaat Olivia in bad en ook dan blijven de glitters in haar haar zitten. De volgende dag is haren borstelen en een beetje netjes krijgen zonder de glitters eruit te halen wel een beetje lastig, maar het lukt. Na de zwemles zijn de meeste glitters verdwenen.

Ondertussen hebben we ze geprobeerd op allerlei verschillende dingen en wij zijn enthousiast. Het is makkelijk te gebruiken en ook belangrijk, makkelijk te verwijderen. Op deze leeftijd (Olivia is 5) is het nog niet iets wat ze zelf doet. Dan gaat ze zo voortvarend aan de slag dat alles in no time onder de glitter steentjes zit en alles op is 🙂 Maar ik denk dat iets oudere meiden het leuk vinden om zelf te doen. Olivia vind het het leukste in haar haar en dus wordt de Blinger set een onderdeel van onze schmink kit.


Al met al zou ik de Blinger zeker aanraden voor kraaienmoeders die het niet erg vinden om op de gekste plekken glitter steentjes te vinden!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief