Delen vinden we super lief

Natuurlijk kom ik helemaal niks te kort en puilt mijn kledingkast uit met de mooiste kledingstukken. Of nee ik bedoel eigenlijk, mijn kledingkast is veeeeeel te klein. Zelden gooi ik iets weg en pak er nog regelmatig een klassieker bij uit mijn eigen kleding collectie. De meeste kledingstukken die ik heb, zijn van goede kwaliteit en gaan dus jaren mee. Maar als er dan iets verdwijnt, is dat natuurlijk net mijn lievelingstrui, die ik iets te heet gewassen heb, of mijn favoriete jurk die ineens is voorzien van onuitwasbare vlekken.

Iets nieuws van Berden

Om mijn kledingcollectie niet helemaal stil te laten staan in de tijd, schaf ik toch zo nu en dan iets nieuws aan. Heel goed voor de happy vibes en om het gelukshormoon te activeren. Vaak kijk ik dan toch wel bij merken die ik al ken. Een fijn merk vind ik bijvoorbeeld Rinascimento waar mijn hart altijd sneller van gaat kloppen! Ze hebben altijd een stijlvolle collectie met een perfecte pasvorm en niet geheel onbelangrijk; voor een prima prijsDaarom ben ik online op zoek gegaan naar blazers, jeans, broeken, tops, truien en rokken. De kleding is geschikt voor dynamische vrouwen die graag op willen vallen en vol me op en top vrouw als ik dit stijlvolle merk draag.

Oh jee mijn broek

Toevallig had ik nu ook iets nieuws ‘nodig’. Ik MOET namelijk echt een nieuwe broek hebben voor mijn werk. Er hangen voldoende jurken, jumpsuits en blouses in mijn kast, maar een mooie broeken collectie, daar schort het nog wel aan. En dan moet ik nog kiezen…. Wordt het een relaxbroek, een spijkerbroek, een skinny exemplaar, of iets met een lekker gek printje.

 introvert, kleding collectie
Voel je zelfverzekerd in jouw favoriete outfit!

De wide leg broeken van Betty Barclay sprongen eigenlijk wel gelijk in het oog, deze zijn echt voor mij gemaakt. Betty Barclay vertegenwoordigt de tijdsgeest en levensstijl van de moderne vrouw en dat spreekt me aan. Ik ben immers best een ambitieuze, werkende moeder en dat mag je terug zien in de kleding. Ik combineer ook graag bussiness met vrije tijd om vervolgens makkelijk van werk naar een avondje uit te kunnen switchen.

berden fashion, review, vrouwenkleding

Dames broeken

Tijd dus om op deze druilerige herfstdag op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar. Mijn eisen zijn hoog want ik wil geen broek voor op de stapel ‘eigenlijk-net-niet’ broeken. Ik moet een broek die, als ik hem niet draag, altijd in de wasmand ligt omdat hij nou eenmaal perfect is voor dagelijks gebruik.

Berden fashion heeft trouwens alleen al voor broeken een enorm grote keuze. Mocht je nog meer stijlvolle outfits zoeken, dan kun je hier je hart ophalen, de keuze is reuze. Stijlvolle broeken voor naar kantoor of juist goede basics. Ook kijk ik ook nog even verder voor een outfit voor een leuk feest dat gaat komen. En voor thuis een heerlijk, relaxte joggingoutfit die er meteen ook heel fashionable uit ziet. Tsja, zo een gecoate broek is eigenlijk ook wel heel leuk…. Oké, ik voel hem alweer: keuzestress. Wat een luxeprobleem. 

Dress to impress tijdens jouw avondje uit!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief