Delen vinden we super lief

Mosterd, kanarie, botergeel, okergeel, geel of vanille. Je ziet steeds meer tinten geel terugkomen in het modebeeld! Het brengt het gevoel van zomer al een stukje dichterbij, je kunt de zomer bijna ruiken bij het zien van de vele toffe fashion items! De mosterd, mango gele kleur is een uitgesproken kleur dat zeker aan mij besteed is! ‘Saaie’, tijdloze basics, vrolijk ik ermee op deze waarmee deze ‘working mom’ steeds meer trendy wordt, (al zeg ik hetzelf!) BULAGGI gaat mee in deze kleur trend en heeft een gave laptoptas in deze kleur die ik graag in het zonnetje zet. ‘Praktisch’ en fashion gaan hand in hand bij dit Nederlandse tassenmerk.

De laptoptas van Bulaggi zorgt voor kleur in het leven.

Dress to impress

Vorig jaar was rood de trend, dit jaar zien we veel porcelain blue en (mosterd)geel in het modebeeld verschijnen! En ja het is een knalkleur, maar zwart, of bruin is ook weer zo saai! ‘Dress to impress’ mag mijn inziens best met wat kleur, of vallen jullie liever minder op, zonder een al te opvallende kleur? Met geel steek je echt boven het maaiveld uit en val je direct op. Misschien dat het daarom niet zoveel wordt gedragen door de nuchtere Nederlanders. Zelf houden we er wel van om buiten onze comfortzone treden.

Life always begins with one step outside of your comfort zone.

Alle BULAGGI tassen zijn van goede kwaliteit en hebben extra voering aan de binnenkant ter bescherming van jouw laptop.

Laptoptassen

Mijn laptop sleep ik overal mee naartoe! Voor mijn blog, persoonlijke documenten en administratie is mijn MacBook van onmisbare waarde! Omdat ik hem vaak meeneem naar persevents, zocht ik naar een praktische én hippe laptoptas! Het is wel fijn als je de tas in de hand kunt dragen en ook als schoudertas kunt dragen. Zo’n lomp model als voor mijn werklaptop is echt niet stijlvol, laat staan dat ik die mee neem naar een externe afspraak!

Ook had ik een gepersonaliseerde laptopsleeve, maar die draag je niet eenvoudig mee. Een tas mét handvatten en een schouderband is idealer! De kleur geel sprak me gelijk aan, maar online is de keuze reuze zoals je hieronder kunt zien!

Matching maat laptoptas!

Bij de aanschaf van een laptoptas is het overigens wel verstandig om te checken of jouw laptop erin past. Aks je online gaat scrollen bij BULAGGI zie je welke laptoptas voor welke maximale grootte (in inches) de laptoptas geschikt is. Bij een 13 inch laptop kun je uiteraard ook een laptoptas kopen die geschikt is voor een 15 inch laptop. Zolang de laptop in de tas past en jij de tas mooi vindt, is er helemaal een match! Je kunt deze laptoptassen ook gebruiken als handtas door de meerdere vakken in de tas. We werden gelijk vriendjes bij de eerste ontmoeting!

Fashionable op stap met m’n Amsterdenim sidekick

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter|Facebook |Youtube | Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief