Delen vinden we super lief

Ik kan wel toegeven dat we iedere dag een airfryer gebruiken. Ons huidige model gaat dan ook al jaren mee en wordt dagelijks ingezet voor een gezonde maaltijd. Zelf gemaakte zoet aardappel frietjes, rösti en zelfs lasagne wordt in een handomdraai gemaakt met ons grote vriend. Multifunctioneel, flexibel én energiezuinig dankzij 2 aparte korfjes. De ontdekking van onderstaand model wist onze nieuwsgierigheid dan ook zeker te wekken.

Dubbele airfryer

De dubbele airfryer SnackTastic® 8180 DUO van het Belgische kwaliteitsmerk FRITEL biedt veel mogelijkheden en flexibiliteit om snel de lekkerste maaltijden of tussendoortjes te bereiden. In het moderne gezin is geen enkele dag of week hetzelfde: de ene keer kook je grote porties (dan gebruik je beide bakkorfjes), en de andere keer kook je slechts voor twee (dan volstaat één korfje). Met onze hockey spelende kinderen ideaal om dan ook kleiner porties te bereiden.

Dankzij de dubbele capaciteit bereid je met de SnackTastic DUO in een handomdraai volwaardige maaltijden – bijvoorbeeld groenten en aardappelen in het ene korfje, en vlees of vis in het andere (met aangepaste bereidingstijd) – maar net zo goed verschillende snacks voor op het tuinfeest of aan het zwembad deze zomer. Dit is toch wel een vernuftige uitvinding.

Bespaar tijd en energie

Omdat beide korfjes apart worden bediend, gebruik je met de dubbele airfryer SnackTastic DUO nooit méér energie dan nodig. En laten we dol zijn op besparen en besparingstip. Bovendien kan je deze airfryer makkelijk alleen laten terwijl hij bakt (er is een ‘auto shut off’-beveiliging). Zo kan je ondertussen zorgeloos extra tijd doorbrengen met je gezin of je gasten, of langer genieten van de mooie zomeravonden. Het ideale hulpmiddel voor gezellige familiebijeenkomsten of vrienden die onverwachts binnenspringen!

Voorgeprogrammeerd

De digitale display van de SnackTastic DUO heeft 8 voorgeprogrammeerde functies: voor verse frietjes, diepvriesfrietjes, kip, diepvriessnacks, cupcakes, steak, vis en voor pizza. Ook kan je zelf programma’s personaliseren. Bijvoorbeeld, als je vaak hetzelfde gerecht bereidt, kan je de temperatuur en de bereidingstijd programmeren.

Daarnaast kan je met één druk op de knop opwarmen, warmhouden of ontdooien. De ‘sync’-knop zorgt ervoor dat je gerechten in beide bakkorven – ook wanneer ze een verschillende bereidingstijd en -temperatuur nodig hebben – tegelijk klaar zijn.

De grootste voordelen van een dubbele airfryer op een rijtje:

  1. Geen oven of fornuis nodig, we willen immers graag ons gas gebruik reduceren
  2. Geen potten of pannen vuilmaken
  3. Multifunctioneel, korfjes zijn apart instelbaar en energiezuinig
  4. Makkelijk en snel
  5. Doe ondertussen andere dingen of geniet van de extra tijd

Verkoopprijs dubbele airfryer: €229,99 | Inspiratie en recepten: www.fritel.com/recepten

Over FRITEL

Het 100% Belgische familiebedrijf FRITEL werd opgericht in 1991 en is marktleider op het gebied van keukenelektro voor de particuliere markt in ons land. Als enige Europese elektrofabrikant met een eigen ontwikkelingsafdeling heeft FRITEL voor ieder wat wils. Van starters over gezinnen tot professionals. Het gaat om innovatieve keukenapparaten waarbij design, multifunctionaliteit, gebruiks- en onderhoudsgemak, én veiligheid voorop staan. In Nederland zijn de producten van FRITEL verkrijgbaar via onder andere Blokker, Bol.com, Coolblue en Fritel.com.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief