Delen vinden we super lief

Jimmy Kimmel werd geïnspireerd door een grappig youtube filmpje, waarin een kindje alle slechte wooden opnoemde die hij maar kon bedenken. Hij ging er op uit en vroeg kids op de Hollywood Blvd naar hun scala aan ‘Naughty words’ dat voor leuke beelden zorgde.

Nu ging ik ook bij mezelf ten rade. Mijn twee aapjes zijn nog jong, maar ze pakken het sneller op dan je denkt. Kleine potjes hebben immers grote oren. Shit werd in raptempo overgenomen en ik realiseer me dat ik het sneller zeg dan bedoeld.. En toen we de vlieg ‘ dood’ maakten, liep de kleine man huppelend door de kamer “dood, dood, dood’ te roepen. Oeps….

Ik heb het toch maar even uitgelegd bij de crèche voordat hij hier helemaal losgaat. Oefff, bad parents. Nu ben ik natuurlijk nieuwsgierig naar het ‘ naughty ‘ vocabulair van jullie kids, kom maar op……


Delen vinden we super lief