Delen vinden we super lief

Mijn dochter is een echt meisje-meisje en samen met haar vriendinnen kan ze helemaal opgaan in de fantasiewereld van L.O.L. Iedere verjaardag, feestje, of cadeaumoment staat er bovenaan haar verlanglijstje een nieuwe L.O.L pop en ze weet precies wanneer de familie is uitgebreid. Ze wist dus als allereerste dat er L.O.L. Sunshine poppen zijn die veranderen van stijl en kleur als ze in aanraking komen met UV-licht of de zon. “mam dit is echt te gek gaaf, zie dit dan” ! Met een glinstering in haar oogjes laat ze me de verandering van kleuren zien en ik geef toe, dit is inderdaad tof!

Sunshine-poppen

Mijn dochter koos voor Switches toen ik de mogelijkheid kreeg om een pop te reviewen. Dat is onderstaande linker pop met stijlvol zwart-wit haar, waarbij ze diverse verrassingen kon uitpakken. En toen ze haar Sunshine pop dit weekend mee naar buiten nam, ontdekte ze de hele toffe, kleurrijke metamorfose. “mam mag ik er een video van maken”, riep ze blij!

Of het nou zonnig is of bewolkt, of als je binnen speelt bij een raam, je ontdekt de glamoureuze make-over al snel. Haar haar verandert van wit naar paars en ook de kleding ondergaat een gedaante wisseling. Naast onderstaande toffe poppen, zij net ook twaalf nieuwe Tots om te verzamelen die een make-over ondergaan in het licht. Dit is een hele toffe nieuwe aanwinst binnen de L.O.L familie.

L.O.L. Surprise OMG Makeover Dolls, sunshine popen
L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG-poppen

Kleurrijke wereld

Buiten is het grauw en guur waar met de nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG Dolls verandering in komt! De drie nieuwe L.O.L. Surprise! Sunshine Makeover OMG-poppen, heten Bubblegum DJ, Sunrise en Switches. Ik begrijp wel dat mijn dochter haar oog heeft laten vallen op deze beauty’s.

Zodra de eerste zonnestralen zich lieten zien, waren de meiden buiten te vinden en waren maar wat nieuwsgierig naar de metamorfose. Al snel werden ze verrast met een nieuw kleurenpalet en toen het tijd werd om naar binnen te gaan veranderden de haarkleuren en kleuren van de outfits weer terug. “Pure magie” riep mijn dochter vol enthousiasme.

Een stralend drietal

De poppen zijn maar liefst 25 centimeter groot en verschillen sterk van elkaar. Mijn dochter had dan ook heel veel moeite met een keuze maken. Ze vond ze alle drie onwijs mooi en koos uiteindelijk toch voor Switches door haar toffe haar. Iedere pop heeft echt een eigen personage met ieder een compleet eigen look, kleurenpalet en persoonlijkheid.

Het nieuwe drietal bestaat uit Bubblegum DJ, Sunrise en Switches en de L.O.L pop van mijn dochter heeft hier in huis al een eigen bed gekregen. Deze poppen zorgen voor uren speelplezier en met de Youtube video’s van MGA entertainment al helemaal.

Verfrissend en verrassend

Naast poppen van groot formaat zijn er 12 kleinere Tots om te verzamelen. De Tots zijn verpakt in een feestelijke bal die niet alleen leuk is om te uit te pakken, maar ook vol zit met verrassende kledingstukken en accessoires. Bovendien worden alle poppen geleverd met een bijpassende waterfles. Te koop bij bol.com

Leuk: als je de kleine vriendjes een slokje verkoelend water geeft, kunnen zij verrassend uit de hoek komen door bijvoorbeeld een traantje te laten of het water speels uit te spugen.

Winactie

Om de lancering van deze fantastische L.O.L. Surprise! collectie te vieren, mogen we een pop naar keuze weg aan een van onze lezers! Meedoen is eenvoudig!

  • Laat een berichtje achter onder dit artikel, of onder de winactie post op Facebook, waarbij een hartje, of smiley tof zou zijn. Laat ons weten welke pop jouw favoriet is: Bubblegum DJ, Sunrise of toch Switches? Wie weet ontvang jij jouw favoriete fashion pop voor uren speelplezier!
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube & Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden
  • De wedstrijd van de L.O.L. Surprise! poppen sluit op 2 april. Er wordt willekeurig één winnaar gekozen uit de deelnames op zowel Facebook als Instagram. We nemen contact op met de winnaar via het platform waarop ze hebben deelgenomen. Als de winnaar niet binnen 48 uur reageert, kunnen we een andere winnaar kiezen. Deze promotionele actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd door of geassocieerd met Facebook. Een aankoop is niet noodzakelijk. Meerdere deelnames per persoon zijn niet toegestaan.
    Veel succes!

Liefs Olivette

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met MGA waarbij wij een L.O.L pop hebben ontvangen en een pop naar keuze mogen weggeven.

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief