Delen vinden we super lief

Het toevoegen van foto’s in huis zorgt ervoor dat jouw huis een thuis wordt. Bij ons zijn dat foto’s van ons huwelijk, van onze kinderen, of foto’s met familie en vrienden. Als je het niet te rommelig wilt maken, kunnen zwart-wit foto’s een goede oplossing zijn, of foto’s in dezelfde stijl en kleur. Zelf houd ik van origineel en hoef ik geen ‘dertien in een dozijn interieur’ te hebben. Toegegeven, ik heb glazen deuren met de stalen look, maar zeker geen vissengraat vloer, of een latten wand. Wil je foto’s op een bijzondere manier in je interieur verwerken? Dan kun je ook nadenken over een familieportret, maar dan net even iets anders... Wij ontdekten Klaar is kunst!

Klaar is kunst

Oprichters Romee en Femke hebben hun creatieve brein gebundeld en hebben Klaar met kunst opgericht. Op social media kun je de mooie kunstwerken volgen, waar ik toch wel nieuwsgierig naar werd. Onze avatar is ook gecreëerd door een (andere) designer waarna ik altijd naar originele en creative kunstenaars blijf struinen. Bij het werk van Klaar is kunst viel mijn oog op de details. Wat zou het leuk zijn om een mooi portret van mijn grote rijkdom te laten maken. Een recente familie foto hebben we nog niet, maar ik heb nog wel eentje uit de oude doos. In overleg weet ik zeker dat ze hier iets moois van kunnen maken, en zo geschiedde…

Hoe het werkt

Stap 1

Eerst kies je jouw favoriete stijl waarde de keuze hebt uit drie opties

  1. Het Handgetekend familieportret
  2. Het Modern familieportret is wat strakker dan de andere stijlen. Het gezicht wordt deels weg laten waardoor je mysterie creëert in het werk. Je blijft er naar kijken. Met name als je een foto kiest waar interactie is.
  3. De lijn tekeningen zijn een minimalistische manier om je gezinsfoto om te zetten in een kunstwerk. Je kunt kiezen of je wel of geen kleur verwerkt wilt hebben in het portret. Echt een mega leuk cadeau om te geven, of te krijgen (van je zelf).

Stap 2

Klaar is kunst, familieportret, kunst aan de muur, gezinsportret, kunst, origineel cadeau

Kies een foto die je graag wilt omtoveren in kunst. Je kunt deze afbeelding vervolgens uploaden en kies 1 van de 3 kunst manieren die je graag terugziet van jouw afbeelding. Losse foto’s kunnen ze ook bij elkaar voegen, waar ik dan wel weer blij mee ben, aangezien ik zelf de foto altijd neem! Je kunt de maker ook tippen op kleine details die ze kunnen verwerken in de tekening zoals een knuffelbeer, een persoonlijke tattoo, een favoriete outfit of speelgoed.

Wil je het ingelijst hebben, op een wandcirkel, of is een fotocollage iets voor op jouw muur, het kan allemaal. Zelf hang ik het in onze hall of fame, of in de woonkamer boven de zithoek. Zoals je kunt zien dat ik ben ik er nog niet uit, hij staat overal echt te gek!

trapbekleding, traprenovatie, rijksmonument, Klaar is kunst, voor een familieportret die ieder moederhart sneller doet slaan

Stap 3

Na het uploaden en het plaatsen van de bestelling gaan ze aan de slag. Met een speciale computer pen toveren ze de foto om in een echt kunstwerk. Best spannend en ook wel heel tof aangezien je overal standaard kunstwerken voor aan de muur kunt kopen, maar hiermee echt iets unieks aan de muur zult hebben. Te gek!

Stap 4

Binnen 48 uur ontvang je een email met het voorbeeld waarbij je nog een eventuele aanpassing kunt doorgeven. Als alles in orde is, komt het z.s.m jouw kant uit! Ons resultaat is echt fantastisch geworden. Heel blij met dit unieke kunstwerk aan de muur!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief