Delen vinden we super lief

uittip Amsterdam Dungeon Forest of the deadBij de exclusieve opening van “Forest of the dead” was onze gastblogger Denise aanwezig samen met haar dochter en vriendin Wendy. De allernieuwste show van de bekende, toeristen attractie “Amsterdam Dungeon” is een vastzekere uittip voor iedereen die van een beetje spanning houdt.

Je stapt terug in de tijd en ervaar je échte angst. Om 18.30 uur werden de gasten in “The Amterdam Dungeon verwacht waar ons veel angstaanjagende momenten stonden te wachten. Denise vertelt je er alles over… Lees nu meer over deze uittip

Persevent

Stipt 18.30 uur waren we gearriveerd op het bijzondere penselend bij de Amsterdam Dungeon. Tja dat ging natuurlijk weer niet zoals gepland. Ik had mijn vriendin opgehaald, ik had lekker gekookt en tja op het moment suprême, dat we op de fietsen wilden stappen,waren onze fietssleutel spoorloos verdwenen. Snel over op plan B. mijn man had haar snel afgezet bij de pont. En wij op de fiets erachteraan. Om de beurt stevig doorlopen, maar mijn dochter Joanie bood zich aan. “Wow, wat kan zij snel lopen.. Op t nippertje waren we stipt op tijd. We wilden uiteraard heel graag deze uittip zelf ervaren.

Ontvangstuittip

Bij onze aanmelding kregen we een rood polsbandje toegereikt en mijn dochter Joanie een zwarte… Dat betekende dat zij over de zwarte loper naar binnen mocht in dr eentje en wij over de rode loper.. oef spannend, dat begon goed! Joanie kneep hem al.. maar eenmaal binnen, werden we weer samengevoegd.

Ook kregen we een bloody mary aangeboden! Leuk, helemaal in het thema. Even een fotoshoot momentje in de gevangenis. het zag er allemaal te leuk uit om aan voorbij te lopen. In de binnenruimte werden we verwelkomt door een dj en een sfeervolle bar. Met onder andere die emmer en de piano in de hoek. Diverse heerlijke hapjes kwamen voorbij. En er stond een fotohokje in de hoek, waar je ter plekke leuke foto’s kon laten maken. Er is echt aan alles gedacht, leuk hoor! Daar hebben we uiteraard graag gebruik van gemaakt. We waren maar wat blij met deze uittip!

Beurt om beurtuittip Amsterdam Dungeon Forest of the dead

Om de beurt werden we per kleine groepjes ontvangen om de eerste ronde van het “nieuwe” galgenveld te ervaren! Dit was superleuk! Dit is echt iets waar ik van houd. We werden opgewacht door de spreekstalmeester, de man op de foto met die kraag om. Hij gaf een kleine uitleg in welke tijd alles zich afspeelde en waarom het “Het galgenveld van noord werd genoemd”. het is namelijk niet zozeer een bos van bomen, als wel van alle lijken die er bungelden. “Forest of the dead“. Dit was meer als waarschuwing bedoelt om je te gedragen.

  • ShowAmsterdam Dungeon Forest of the dead

Boven bevond zich de “show” dus na een aantal trappen beklommen te hebben, kwamen we op het speelveld terecht. Hier werden we opgewacht door…de man met de kap! Hij vertelde ons dat het als waarschuwing diende zodat iedereen die door noord naar Amsterdam kwam, gewaarschuwd werd. De boodschap was voornamelijk dat ze zich moesten gedragen, anders riskeer je om hier te hangen! Hierdoor ging de dame naast me zachtjes giechelen!!

Helaas werd dit toch opgemerkt en moest ze gelijk naar voren komen. Voor haar zeer angstaanjagend want ze moest naast de man met de kap staan en mocht zich niet verroeren!.. en de rest…. “Maak dat je uit de voeten komt!!” “Uit mijn gezicht en snel!!..” 

  • Maar….uittip Amsterdam Dungeon Forest of the dead

“Er is 1 grote meevaller en die is voor jou”… en hij wees een dame aan… en zei… “jij mag voorop lopen!! NU…. Lopen…” (ze durfde niet, te grappig…) uiteindelijk ging ze de donkere gang in met nog 2 mensen. Ook mijn dochter Joanie, Wendy… en op het moment dat ik erin wilde gaan… werd ik tegengehouden. “JIJ met je vriendje uit mijn ogen”…. “Die gang door… wegwezen NU”… ik ging dus maar met de wildvreemde jongen die achter me stond snel de andere gang in, hij ging eerst… Al snel stond hij achter me… hahahaha…hand in hand zijn we een soouittip Amsterdam Dungeon Forest of the deadrt doolhofje met bodybags doorgelopen met diverse “spannende” interacties…

“Tja, dat zegt genoeg he? Dat je de hand van een vreemde vastpakt! hahahha” Wat een spanning bij deze uittip”

uittip

Galgenveld

We kwamen uit op het speelveld 2, ‘Het galgenveld’… Hier hingen er diverse lijken weg te rotten in het bos,… en idd.. de dame van het podium.. die was al in een doodskist geketend en al klaar om haar noodlot te ontmoeten…

uittip Amsterdam Dungeon Forest of the dead

Maar… haar vriendin kon haar nog redden, mits zij de sleutel kon vinden in 1 van de gaten in de muur dan werd haar gratie verleend…en er werd haar aangeraden om haar hand te gebruiken welke zij het best kan missen… Helaas had ze het verkeerde gat gekozen,… “Uit mijn ogen jullie allemaal“,…haar noodlot is bepaald.

Lees ook: “Forest of the dead” Uitnodiging exclusieve opening in ‘The Amsterdam dungeon’

Videoimpressie

Conclusie: wat wij vonden van deze uittip

Het galgenveld is het nieuwe thema bij de Amsterdam Dungeon en dat kan niet anders als een groot succes worden. We hebben er van genoten. Voor de waaghalzen onder ons zééér zeker de moeite waard! Erg leuk gedaan, de acteurs blijven allemaal enorm goed in hun rollen zitten.

Na het grote spektakel konden we even bijkomen en kregen we aan de bar een drankje aangeboden. Voor de liefhebbers was er nog een mogelijkheid om een tweede ronde door het galgenveld te maken. Nou uiteraard heb ik daar zeer zeker nog een keertje gebruik van gemaakt, zodat ik de andere dingen kon filmen, ik wist nu waar ik op moest letten! Joanie en wendy bleven dapper aan de bar. Hahahaha.. De avond was snel ter einde en we kijken op een zeer geslaagd event terug. dank voor de leuke goodie en we komen nog graag een keertje terug!uittip Amsterdam Dungeon Forest of the dead

Met vriendelijke groetjes Denise,

Lees ook: The Amsterdam Dungeon – Een must-See attractie in Amsterdam

Wat is dit weer een leuk geschreven blog van Denise. Dit wordt uiteraard vervolgd…

Will you escape the Forest of the Dead? ☠👻 Vanavond zijn we bij het exclusieve RIP evenement @theamsterdamdungeon samen met podcasters, YouTubers pers en social media ‘sterren’⭐ Het gaat er akelig eng aan toe 😱 Ogen staren je aan, en takken zijn… AAARRRGHHH Ik durf nu nooit meer alleen door het bos te lopen… #amsterdamdungeon #amsterdam #netherlands #holland #amsterdamcity #iamsterdam #dungeon #amsterdamlife #bestofamsterdam #museum #scary #wanderlust #experience #travelling #spooky #sightseeing #fearisafunnything #wanderer #visitamsterdam #scaryfun #thedungeon #netherlands🇳🇱 #uitgenodigd #morgengeopend #new #merlinentertainments #bloggerontour #review

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 


Delen vinden we super lief