Delen vinden we super lief

Sinds kort hebben onze drie bengels alle drie hun eigen slaapkamer. Dus kon het grootste deel van het speelgoed naar hun kamertjes verkassen. Ja, dan krijg ik het dus op mijn heupen! Ik doel dan op de inrichting van onze woonkamer. Het moest anders en liefst meteen! Minder speelgoed, betekende meer ruimte en mogelijkheden voor papa en mama. Ik had nog geen idee hoe ik er invulling aan ging geven, maar er moest weer even een frisse wind door onze woonkamer. Ik besloot inspiratie op te doen bij de Hema. Je weet wel; ‘Echt Hema!’ Van alle markten thuis. 

Van babyproducten tot schoolspullen en decoratie

Als ik iets nodig heb, dan slaag ik daar altijd wel. Op allerlei gebieden. Al jaren ben ik daar kind aan huis. Mijn favoriete babyproducten tikte ik daar altijd op de kop, maar ook voor schoolspullen, decoratie of wonen kun je daar prima terecht. Aangezien ik ook nog wat spullen voor school nodig had voor mijn oudste en nog op zoek was naar een kraamcadeautje, sloeg ik drie vliegen in één klap. Ik verlaat de Hema altijd met meer producten dan er op mijn lijstje stond. Wees je dus bewust van de gevaren en verleidingen voordat je deze winkel binnenstapt. 

Inspiratie voor wonen

‘First things first‘, dus op naar de afdeling wonen en decoratie! Ik had het geluk dat de kortingen me om de oren vlogen op deze leuke afdeling. Zonder moeite verzamelde ik de tofste items en het voornaamste was dat ik allerlei leuke accessoires vond die naadloos bij elkaar pasten. In mijn hoofd had ik onze woonkamer al helemaal heringericht. Missie geslaagd! Bij de babyproducten vond ik een passend kraamcadeautje en bij de schoolspullen vond ik een etui die mijn oudste zeker zou bekoren. Binnen twintig minuten kon ik mijn lijstje afvinken! 

Ik liet me weer verleiden bij de Hema

Maar ik zou ik niet zijn als ik niet nog wat extra’s mee zou nemen. Op de ‘foodafdeling’ vond ik nog een lekkere traktatie voor het bezoek die we die avond zouden ontvangen en ik sloeg nog twee flessen van mijn favoriete hairconditioner in, want daar waren we ook bijna weer doorheen. Als je denkt dat dit alles was….nope.

Want dat ene leuke vest bleek nu ook afgeprijsd en als ik dan toch met kleding bezig was, kon ik net zo goed ook even kijken of ik nog een leuk shirtje voor mijn kids zou vinden. Al met al ging ik dus bezakt en bepakt en vol nieuwe inspiratie voor onze woonkamer, weer richting huis. Ik heb me weer volop laten verleiden door de leuke en vertrouwde producten van dit fijne warenhuis! En dit alles op geheel vrijwillige basis …

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief