Delen vinden we super lief

Iedere verjaardag, (huwelijks) jubileum, of bijzondere mijlpaal grijp ik aan om op zoek te gaan naar een origineel cadeau. Dit jaar ben ik 12,5 jaar getrouwd, mijn vader wordt 70 en ook dierbaren wil ik graag in het zonnetje zetten. Ik stuitte op de website van het Online Star Register (OSR) waar je een ster cadeau kunt geven. Sinds het begin van dit millennium worden er sterren benoemd voor mensen van over de hele wereld. Je kunt je eigen naam voor een ster uitkiezen dat een zeer uniek, origineel en bovendien symbolisch cadeau is. Voor mijn vader zijn verjaardag werd het besteld en ik deel graag mijn bevindingen….. Dit is een cadeau dat de ontvanger nooit zal vergeten….

Geef een ster cadeau

OSR (het Online Star Register) geeft jou de mogelijkheid een eigen stralende ster aan de hemel te registreren. Dit is echt een origineel, persoonlijk cadeau voor jouw vrienden en dierbaren. Je kiest zelf de naam voor de ster, de sterdatum en het sterrenbeeld, waarna de ster voor eeuwig wordt vastgelegd in het Online Star Register. Je gepersonaliseerde ster is in 3 stappen besteld waarna je per post een prachtig OSR Cadeaupakket ontvangt.

Het cadeau viel een dag na de bestelling al op de deurmat dat echt volledig is gepersonaliseerd. Het wordt geleverd in circa 20 verschillende verjaardagscadeau-thema’s. Daarnaast kun je kiezen uit 3 Online Star Register cadeau-opties. Elk geschenk wordt geleverd met de mogelijkheid om de nieuwe ster aan de nachtelijke hemel te lokaliseren met het One Million Stars project en de OSR Star Finder app. De persoonlijke pagina is ook echt te gek, waar je als gever berichten en foto’s kunt achterlaten!

In 3 stappen een ster registeren

Op de website kun je kiezen uit zo’n twintig speciale cadeaupakketten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit er tussen. Voor mij was dat een verjaardagspakket voor mijn vader.

Ik koos voor het fysieke pakket:

  1. Je geeft jouw ster een naam van een dierbare, zoals je (klein)kind, partner, of een overleden dierbare. De sterdatum kan de geboorte datum zijn, het huwelijk, jubileum, etc. Het sterrenbeeld maakt de eerste stap compleet zodat de ster daar gepositioneerd zal zijn.
  2. In de 2e stap bepaal je het thema. Voor ons was dat de 70e verjaardag van mijn vader, maar je kunt het ook geven als aandenken, huwelijkscadeau, eindejaarsgeschenk, bedank cadeau of als iemand is geslaagd. De unieke sterrenpagina kun je vervolgens personaliseren met een tekst, foto, of video bericht. Het persoonlijke berichtje dat je invult wordt gedrukt op een kaartje en toegevoegd aan het cadeau pakket.
  3. Het cadeau pakket ontvingen wij binnen 24 uur per post. De online versie is gelijk te downloaden en uit te printen. Als je de ontvanger de ster zelf laat benoemen, moet dat uiteraard eerst nog zelf worden aangemaakt. De ster kan in de Star Finder App gevonden worden, als je jouw locatie deelt en toegang geeft tot je camera. Als je jouw telefoon vervolgens langs de sterrenhemel beweegt, kun je jouw eigen ster lokaliseren en visualiseren. Ook kun je het in 3D bekijken! Er is echt aan alles gedacht!
Ster, ster cadeau, geef een ster, origineel cadeau, origineel cadeau, liefde, sterrenhemel

Het cadeaupakket

In het cadeaupakket zitten verschillende onderdelen en als je het opent zie je gelijk het certificaat. De draaibare sterrenkaart trok gelijk mijn aandacht en verder zag ik de brief met uitleg, een glow-in-the-dark sticker voor op het plafond en extra uitleg over de code van de ster. Onderstaande tekst liet ik afdrukken op het persoonlijke kaartje. En dit alles verpakt in een mooie map vol sterren. Dit is echt heel tof om te geven!

Mijn persoonlijke tekst

Lieve Papa,
70 jaar, het is echt zover. En om dit te vieren, ontvang je hierbij jouw eigen ster. Onze ster dat ben je echt, dat nu ook echt in de sterrenhemel en ruimte is vast gelegd. Het is een dag met een bijzonder tintje en volgens ons verdien je daarom deze ster en misschien voor al die 70 jaar zelfs een lintje ..
Daarom dit bijzondere cadeau met een grote wens voor een heel uniek mens.
Dat de vreugde en het geluk van deze dag … je voor altijd vanaf de ruimte vergezellen mag …!
Liefs je dochters

Tot slot

Ben je op zoek naar een prachtig cadeau voor een vriend of vriendin, een origineel cadeau om de liefde te vieren, of wil je gewoon iemand echt verrassen? Een eigen ster aan de hemel is toch wel heel origineel! Of wellicht om iemand te herdenken, om cadeau te doen bij een geboorte, of om de liefde te vieren op valentijn. Dit is echt een zeer origineel, symbolisch en super persoonlijk cadeau! Het is een cadeau dat je bewaard voor een bijzonder moment.

Wie verdient volgens jou een eigen ster aan de nachtelijke hemel? En zou het iets voor jou zijn om cadeau te geven? Ik ben benieuwd en kijk uit naar je reactie.

Extra ‘ster’ inspiratie teksten

Ik sta hier voor je om je alle sterren van de hemel te geven in een kus voor je ogen – Paul éluard

Vrienden zijn als sterren. Je ziet ze niet, maar je weet dat ze er altijd zijn!

Mik op de maan, zelfs als je mist zul je tussen de sterren belanden

Duizend sterren in de wereld. Slechts êên is er van goud. Duizend mannen op de wereld, slechts één waar ik van houd

Mooiste ster ver boven de wolken, daar ver weg nabij de maan, daar zie ik jou als de mooiste ster tussen duizend lichtjes staan

Als je geen ster aan de hemel kunt zijn, wees dan een lichtpuntje bij jou thuis.

A certain darkness is needed to see the stars

The brightest stars are those who shine for the benefit of others

Fix your course on this star and you’ll navigate any storm

You are written in the stars

Reach for the stars, you might become one!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief