Delen vinden we super lief

Bij het zien van onderstaande boxer video werd ik gelijk enthousiast. Dit is toch te gek speelgoed voor een 6-jarig jongetje dat qua speelgoed op ontdekkingstocht is!? Toen ik het manlief liet zien werd hij eager en gaf aan dit wel heel tof te vinden. Ok, ok, hij is ook lief geweest, dus wellicht is de sint hem goedgezind.

Toen de Boxer binnenkwam heb ik hem gelijk even getest met zoonlief. Het is een leuk, klein, interactieve robot met een behoorlijke persoonlijkheid!

Boxer commercial

Artificial Intelligence 

De toepassing van artificial intelligence is bij de Boxer goed terug te zien. Door de geavanceerde technologie kan de Boxer autonoom bewegen. Dankzij meerdere geïntegreerde IR-sensoren, een interne oplaadbare batterij en nog veel meer technische functies kun je Boxer letterlijk naar jouw hand zetten. Lol gegarandeerd! Cool toch?

Interactie

De slimme kleine robot reageert op je handbewegingen, waardoor je echt samen kunt werken. Ook kun je boxer met de meegeleverde afstandsbediening rond laten racen en trucjes laten doen. Tijdens het spelen, leer je steeds beter de persoonlijkheid van Boxer kennen. Soms blij, soms verdrietig, een beetje knorrig of zelfs slaperig, Boxer heeft een breed scala aan emoties.

Instagram

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Waarom Lucas (2) zo blij kijkt? Nou… we ontdekken de BOXER samen en deze grappige, kleine robot is eigenlijk pas geschikt v.a 6 jaar, maar daar trekken we ons lekker niets van aan. En leuk dat hij het vindt 😂✨wat is dit leuk speelgoed! De Boxer is een kleine, interactieve robot met een behoorlijke persoonlijkheid! Hij begint zelfs te giechelen als je hem kietelt! Dankzij de technologie kan hij autonoom bewegen en via IR-sensoren zelfs de gebaren van jouw hand volgen. Ook kun je hem vanaf een afstandje besturen. Samen met de verschillende speelkaarten heb je urenlang speelplezier! Denk aan Bowlen tot tafeltennis en zelfs een potje voetbal met zijn interactieve bal. Al was Lucas hier iets te klein voor! Boxer is altijd in voor een lolletje! Ook is de nieuwe robotvriend blij, verdrietig, knorrig en soms zelfs slaperig. Dat maakt het speelgoed persoonlijker ⚡️Boxer heeft een heleboel emoties en zal met echte reacties, grappige uitdrukkingen en geluiden laten zien hoe hij zich voelt! Dit gaat een succes worden Nog wel even wachten tot met sinterklaas Dit krijgt papa namelijk in de zak sssttt Ondertussen spelen de kleine man en ik verder… hij vertelt toch nog niets door 😄😇 . .

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Boxer product blauw | Prijs: €89,99
Boxer product grijs | Prijs: €89,99

Boxer

Game Modus

Als je zin hebt in een spelletje, plaats je je kleine vriend voor een van de 10 bijgeleverde speelkaarten. Je nieuwe vriendje kan de barcode scannen om een bepaalde game modus te activeren. Via de gratis mobiele app kun je bovendien nog veel meer nieuwe spellen ontgrendelen. De eindeloze mogelijkheden zijn vermakelijk voor jong en oud. En je hebt gegarandeerd urenlang speelplezier!
  • Bot Bowling

Van bot naar bowlingbal, met de Boxer kan het allemaal! Je kunt een strike gooien, maar ook halt hij wel eens grappige trucjes uit en mis je alle pionnen. Met Boxer weet je het nooit! Dat maakt het zo leuk om met hem te spelen.
  • Go Kart

Boxer houdt ok van snelheid! Niet is te snel voor deze kleine robot! Maar is de bot ook sneller dan de rest? Als je tegen je vrienden racet, kom je er achter!
  • Stunt show

Als een ware artiest laat Boxer zien wat hij in huis heeft. Hij kan een koprol maken, en ook fdrait hij soms als een idioot in de rondte. Hij geeft een ware stuntshow waar gegarandeerd publiek op af komt.
Naast de bot ‘Bowling spelletjes‘, ‘Go Kart’ en de ‘Stunt show‘ zijn er nog meer kaarten te verzamelen. Meld je snel je aan in de gratis app, download de verschillende speelkaarten en leer Boxer alle trucjes!
En als je je vriendje allerlei coole trucjes wilt leren, kijk dan snel onderstaande ‘How to’ video!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief