Delen vinden we super lief

Er is niet altijd een standaard kinderstoel aanwezig bij horecagelegenheden. Ook thuis hebben we alle kinderstoelen weggedaan, of verkocht. Toch komt het regelmatig voor dat ik een kinderstoel nodig heb. Een opvouwbare kinderstoel is dan precies wat ik nodig heb voor mijn kleine neefje, of de mini’s van mijn dierbaren. Wij ontdekten de Dooky Travel Chair.

Ideale meeneem kinderstoel

De Dooky Travel chair is een ideale meeneem kinderstoel. Wat zou het ideaal geweest zijn toen mijn kids klein waren. Met deze Dooky Travel chair heeft je kindje (6-36 maanden) altijd en overal een goede zitplek! Het is eenvoudig te plaatsen over een normale stoel waardoor het overal en altijd van pas komt.

Multifunctioneel

Een opvouwbare kinderstoel neemt veel minder ruimte in dan een harde kinderstoel. Ideaal voor als je op vliegvakantie gaat of met de auto gaat rondreizen met je kindje. Op deze manier hoef je niet in de stress te raken voor een kinderstoel tijdens je vakantie, bezoek aan familie of als je met vrienden en je kleine uiteten gaat. Door de banden aan de zijkant past het op bijna iedere stoel. Met de 5-punts harnasgordel zit je kindje ook nog eens veilig vast, niet geheel onbelangrijk!

Het vergrendelingssysteem van stevige riemen plus het brede sterke klittenband zorgen voor de vereiste veiligheid. De Dooky Travel chair is zeer compact op te vouwen waardoor hij zo in de verzorgingstas past. Ook is het eenvoudig schoon te maken met een vochtig doekje en te combineren met andere handige Dooky artikelen zoals de verzorgingstassen.

Kenmerken:

• Universeel, past op (bijna) alle stoelen
• Veilig voor je kind
• Compact opvouwbaar
• Geschikt vanaf van 6 t/m 36 maanden
• Eenvoudig schoon te maken
• Polyester
• BSCI-keurmerk

Winactie Dooky Travel Chair

Ook voor veel opa’s en oma’s is de Dooky Travel chair ideaal doordat het zo eenvoudig is op te vouwen en op te bergen. Het is een vernuftig, kwalitatief en ideaal product dat we iedere ouder gunnen. En laat ik goed nieuws hebben! We mogen er eentje weggeven t.w.v €34,95! Onder alle reacties onder deze blog en onder de reacties op Facebook verloten we deze fantastische kinderstoel.

De winnaar maken we 23 augustus bekend! Heel veel succes!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief