Delen vinden we super lief

‘Mama heb je weer tranen van geluk”? Mijn dochter kijkt me altijd met een bezorgd koppie aan als ik een trailer, filmpje, of commercial zie die me raakt en waar ik een traantje bij wegpink. Ze snapt daar niets van en als ik gefocust naar een filmpje kijk, voel ik de ogen van mijn dochtertje naar me staren. En dat is ok, want sommige beelden zijn indrukwekkend en raken je. Net als Bambi die haar mama verliest. ‘Ik leg mijn dochter in kindertaal uit waarom de trailer mij zo raakt’. en luistert aandachtig.

All my life is een romantische drama film

De trailer van ALL MY LIFE had impact op me. Wat een verschrikking als je partner kanker krijgt. Het is een inspirerende, prachtige film, dat draait om liefde, geluk en joie de vivre. Het is gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal, waarin een jong stel besluit om hun huwelijksplannen te vervroegen nadat ze hartverscheurend nieuws hebben gekregen. Een film dat raakt en impact op me heeft.

Love rules, een romantisch verhaal

Jenn Carter en Sol Chau zijn een charmant en levenslustig paar dat net verloofd is en alles lijkt koek en ei. Totdat alles omslaat en Sol de diagnose krijgt dat hij leverkanker heeft en niet meer lang te leven heeft. Hun toekomstdromen, wensen en plannen om in de zomer te trouwen, spatten uiteen. In een race tegen de klok zetten hun familie en vrienden een crowdfundingsactie op om in twee weken tijd een bruiloft te organiseren. Een verhaal om bij weg te smelten, maar waarbij je ook geconfronteerd wordt met de harde realiteit van kanker.

Van over de hele wereld krijgen ze hartverwarmende reacties van mensen die met hun genereuze donaties hun steun willen betuigen. Hun band wordt hierdoor nog sterker en ze realiseren zich dat ware liefde geen grenzen kent. Je wordt meegetrokken in een verhaal dat je raakt en dat je niet los laat.

Cast

ALL MY LIFE is geregisseerd door Marc Meyers naar een origineel script van Todd Rosenberg. De film is geproduceerd door Todd Garner en Sean Robins (Tag en Playing with Fire) voor Broken Road Production met Robin Fisichella en Gina Matthews als uitvoerend producenten.

ALL MY LIFE draait vanaf 26 november a.s. in de bioscoop waar ik dolgraag naartoe ga!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief