Delen vinden we super lief

In de namiddag streken we neer in de bioscoop van Just entertainment om met een selecte groep bloggers de grote Sinterklaasfilm te zien. Mijn mini sidekicks en zeer grote Sint fans, weken niet van mijn zijde en hadden zich er enorm op verheugd. Het Sinterklaasfeest is en blijft omgeven met pure magie waar een fijne bioscoopfilm voor fantastische voorpret zorgt.

Viva España

In De Grote Sinterklaasfilm 2 willen de boeven Mammie en Stan wraak nemen op Sinterklaas. Ze komen nog maar net de gevangenis uit en bedenken alweer een list. Het is immers Sinterklaas die er voor heeft gezorgd dat ze gevangen werden genomen en in de bak terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen, met alle gevolgen van dien. Voor de kleintjes blijft het een spannend verhaal en gingen helemaal op in de film. En ook voor de ouders zitten er heerlijke grappen in waardoor je de aandacht erbij houdt. Met name de rol van Martien Meiland is hilarisch, love it

Het verhaal

Wanneer Sinterklaas merkt dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt er paniek uit. Hoe moeten ze er nu voor zorgen dat ze naar Nederland kunnen komen? De kinderen zaten naast me al te overleggen wat de pieten moesten doen, ze gingen er helemaal in op.

Ze zaten weer op het randje van de stoel want lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen, of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Robert ten Brink schittert in zijn rol als Sinterklaas dat hij uitmuntend heeft neergezet. Hij volgt hiermee Bram van de Vlugt op de voet, de vorig jaar overleden acteur die de rol speelde in 2019 en 2020.

De hoofdrollen worden gespeeld door Robert ten Brink, Sara Robben, Filip Bolluyt, Martien Meiland, Chris Tates en Noraly Beyer. Verder schitteren Giovanni Caminita, Meester Jesper, Party Piet Pablo, Joshua Albano, Wesley Mutsaars, Lennart Driesen, Stef de Reuver en Pamela Teves in de film. Dat we Peter R de Vries de rol mochten zien vertolken als rechercheur, vond ik zelf bijzonder en mooi, hij blijft toch in onze harten voortleven.

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje draait vanaf 6 oktober in de Nederlandse bioscopen en echt leuk om met je kinderen te kijken. Bij ons thuis zorgt het voor veel Sinterklaas voorpret.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief