Delen vinden we super lief

Deze mama heeft nauwelijks tijd om veel blogs te lezen, al vind ik het superduper leuk om mede bloggers te spotten en te leren kennen. Des te leuk dat er ook dit jaar een sinterklaasbloghop wordt georganiseerd en geïnitieerd door Esmée en KiDDoWz. Ontdek snel heel veel toffe online winacties en ontdek heel veel leuke en interessante bloggers in bloggersland! Er zijn maar bijna 30 bloggers die meedoen en bij elke blogger staat een leuke winactie klaar. Oftewel 30 keer kans op het winnen van een hele gave prijs. Ik zou zeggen: hop on en doe gezellig mee met de Sinterklaasbloghop!

Sinterklaasbloghop

Jeetje wat een woord, de ‘Sinterklaasbloghop’! Bij ons op de blog geven we een tof spelpakket weg t.w.v €25,- Onderstaand familiespel zit in ons prijspakket samen met hééél veel lekkers om het spelletje extra leuk te maken!

Deze Sinterklaas bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs waar je door verrast door zal worden. Waarschijnlijk ben je via Anne-Margriet Smith – https://momamour.nl/ naar mijn blog gehopt! Leuk!, Vooral om meerdere blogs te ontdekken is de Sinterklaasbloghop extra leuk!

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog als trouwe lezer! Dan is het voor jou goed om te weten dat je deze bloghop hebt voltooid als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen! Dan heb je de hele #SinterklaasBloghop2019 volbracht! En mocht je nog nooit bij Olivette op de blog beland zijn! Welkom in onze chaotische wereld, leuk!

Ik stuur je in deze hop straks door naar Martine van https://www.eenkadovoor.nl/ waar je kans maakt op een intertoys waardebon t.w.v €25! En voor mij is het hoppen gelijk extra leuk om deze twee leuke bloggers te ontdekken!

Mens erger je niet

In ons winpakket zit dit toffe, nieuwe, old school mens erger je niet’ spel van Jumbo!! En daar blijft het niet bij! Ook vullen we het winpakket met heel veel snoepgoed t.w.v €25.-

• Spelbord | 24 houten pionnen | 1 houten dobbelsteen | Spelregels | te koop bij bol.com | Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 6 jaar. Mens Erger Je Niet! is een spel dat iedereen in huis hoort te hebben! We geven de originele uitvoering weg van misschien wel het meest gespeelde spel! Het biedt dé manier om regenachtige zondagmiddagen door te komen. Maar je moet wel tegen je verlies kunnen, want Mens Erger Je Niet is eigenlijk niet altijd een vermakelijk spel.

En denk erom….. als het niet gaat zoals je wilt: mens, erger je niet! Om het voor iedereen vermakelijk te maken, geven we er een rijkelijk gevuld snoeppakket bij weg!

Meedoen is eenvoudig!

Meedoen met de Sinterklaasbloghop is eenvoudig!

  • Laat een berichtje achter onder deze blog of onder de winactie post op Facebook.
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagramen zouden het tof vinden als je ons volgt op onze kanalen! En het achterlaten van een foto, of tag al helemaal!uiteraard niet verplicht!
  • De winactie loopt t/m 1 December waarna de winnaar in de week erna bekend wordt gemaakt. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of je achtergelaten e-mailadres.. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

En dan snel door naar de volgende blog van Martine van www.eenkadovoor.nl/

Veel succes!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief