Delen vinden we super lief

In de bekendste straat van Nederland is het feest! Het merk Sesamstraat bestaat namelijk 50 jaar en komt met de grootste show ooit naar het theater! Ontzettend leuk en pure nostalgie voor deze mama! Toen ik namelijk hoorde dat het niet meer standaard op TV kwam, deed dat wel ietwat pijn! We zijn ermee opgegroeid en geef het graag mee aan mijn kids. Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie heb ik in mijn hart gesloten en beleven in deze vrolijke theatershow samen met Janouk Kelderman, (bekend van Het Klokhuis), de vrolijkste avonturen.

Première

In Theater Gooiland in Hilversum is de familiemusical ‘Sesamstraat Live!’ op feestelijke wijze in première gegaan. We zaten in een compleet uitverkochte zaal waar we samen met Janouk Kelderman op een bijzonder avontuur gingen.

We keken enorm uit om samen naar het theater te gaan voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical! En wat was het leuk! Vrolijke liedjes, deuntjes, cijfers en kleuren passeerden de revue! Mijn zoontje had mijn old-school Bert en Ernie mee waar hij eerst geen omkijken naar had. Inmiddels zijn het zijn beste vriendjes!

Het verhaal

De voorstelling speelt zich af op de zolderkamer van Sophie die haar spulletjes aan het inpakken is voor de naderende verhuizing. Maar voor ze vertrekt, mijmert ze nog even weg op haar favoriete plek. Ze gaat op zoek naar een oud kinderboek en de hele oude, mysterieuze koffer. Weet haar te intrigeren! Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open en ontdekt pareltjes uit de Sesamstraat tijd: een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes.

En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag. Er wordt gezongen, gedanst en de kindjes doen vrolijk mee!

We zingen en dansten gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en genoten van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest!
De liedjes kende zelfs mijn jochie, te schattig! Het is echt een aanrader!

De première was extra bijzonder aangezien op 10 november 2019 het merk Sesamstraat exact 50 jaar bestaat. Gehuld in een vrolijke Sesamstraat-outfit van Difuzed stonden de medewerkers ons in alle vroegte al op te wachten. Smullend van de chocoladekoekjes als échte Koekiemonsters vervolgden wi vol spanning hun weg naar de theaterzaal om onze idolen te zien.


“Met Seamstraat Live! brengen wij de grootse, iconische helden van de Nederlandse televisie naar het theater. Tommie, Koekiemonster, Elmo, Pino, Bert & Ernie… ze zijn niet alleen helden van onze huidige jonge bezoekers, maar juist ook de ouders én grootouders. Sesamstraat is hét voorbeeld van tijdloos entertainment.

De combinatie van educatie, zoals we dat gewend zijn van het tv-programma, met de herkenbare, vrolijke liedjes maakt deze familievoorstelling geschikt voor jong én oud”, aldus producent Michael van Hoorne.

Wat was het leuk! Mijn jochie(3) zong, danste en giechelde vrolijk mee! Het was een voorstelling naar mijn hart! Kleuren, vormen, bekende liedjes, het passeerde allemaal de revue! Echt een aanrader!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief