Delen vinden we super lief

Snel en stabiel internet is cruciaal om effectief en efficiënt te kunnen thuiswerken. We werken nu beiden zo’n half jaar thuis en de vlag mag uit zodra we weer naar kantoor mogen waar het internet betrouwbaar is, stabiel én snel. Maar ook betreft de kwaliteit en de snelheid van het streamen en TV kijken is het internet een hoofdpijn dossier. We wonen in een rijksmonument waar het internet zwaar onder de maat presteert. Hoog tijd om te gaan kijken of het voor ons mogelijk is om bij het glasvezel netwerk aangesloten te kunnen worden. De glasvezel check pagina van T-Mobile Thuis biedt daarbij uitkomst.

Je begrijpt dat met drie gamende kinderen razendsnel internet een must is!

Waarom glasvezel

We hebben ons internet proberen te versterken met boosters, maar daarmee was het nog traag en onbetrouwbaar. Om onze internationale online meetings zonder haperingen te kunnen organiseren is betrouwbaar internet zelfs cruciaal. Daarnaast werkt het vertragend om uren te moeten wachten voordat de download binnen is, of als je een wetransfer link wilt versturen. Een glasvezelverbinding is dan ook een grote wens van zowel mijn man als mijzelf en misschien zelfs onmisbaar voor ons hele gezin. Want mijn kinderen zijn ook graag online zonder enige onderbrekingen. Het kent zovele voordelen!

Daarnaast haal je met glasvezel de hoogst mogelijke internetsnelheden. Op kantoor download ik in ettelijke seconden zware bestanden en bij vrienden is de Netflix serie toch wel in een veel betere kwaliteit dan bij ons thuis. Het zou toch hemels zijn als ik mijn muziek kan streamen terwijl mijn kinderen in een andere kamer ook online zijn met vrienden en dat mijn echtgenoot ondertussen met Amerika inbelt vanuit zijn kantoor. Een hoge glasvezelsnelheid is wellicht een luxe, maar wel eentje die van onschatbare waarde is.

Ready, set, go

We kunnen niet wachten op de kwaliteit van glasvezel waardoor het beeld tig keer scherper wordt en het streamen soepeler verloopt. Wat zal er een wereld voor ons opengaan qua stabiele verbinding, super snel internet en een hoge download én uploadsnelheid. En mijn zoontje zal maar wat blij worden dat hij ongestoord kan gamen en mijn dochter. Je zou je bijna afvragen waarom nog niet alle huishoudens glasvezel hebben aangelegd, maar dat komt met name aan de aanbieders. Het is al wel beschikbaar voor miljoenen mensen en dat aantal groeit steeds sneller. Toen de glasvezel check pagina van T-Mobile Thuis aangaf dat we in aanmerking kwamen voor een aansluiting, hebben we gelijk een afspraak ingepland. Het biedt zoveel voordelen, dat we hier graag een abonnement op aansluiten.

Hebben jullie al een glasvezel aansluiting bij jullie thuis en ben je hier tevreden over? Of wil je weten of en wanneer er glasvezel beschikbaar is op jouw adres? Doe zeker de check en voor je het weet gaat er bij jou ook een wereld open!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief