Delen vinden we super lief

Geluk in een rompertje

Het is vandaag « International day of happiness » dat me voor even doet stilstaan bij de kwaliteit van mijn eigen leven. Wat maakt mij gelukkig, wat maakt mij blij…

Daar kan ik snel antwoord op geven. Dat is mijn gezin, mijn familie en mijn dierbaren. En dat ik gezond ben, dat staat  bovenaan.

Geluk is niet te koop

Geluk gaat niet over geld, al is het er wel onderdeel van. Het maakt dingen mogelijk, zodat je geluk op een andere manier kunt ervaren. Een nieuwe outfit voor mezelf, of mijn kinderen is voor mij ook een geluksmaker. Geluk zit ‘m in kleine dingen, maar af en toe goed shoppen maakt me ook heel erg blij! Andere gelukspijlers zijn vrijgevigheid, een gezonde levensverwachting en om iemand te hebben waar je op kunt rekenen en van kunt houden.

Geven maakt gelukkig
Geluk babybadje mamaloes

Ik ben onlangs tante geworden en dat is iets waar ik heel gelukkig van kan worden. Het kopen van de mooiste producten voor de kleine maakt me blij. Je kunt me niet blijer maken dan met het in elkaar frummelen van een luiertaart, of een tien dagen kraampakket. Met leuke gadgets en fijne producten maak ik het tot een cadeau waarmee je het ” Wow effect creëert”.

Kraam cadeau pakket

Voor mijn pasgeboren neefje David had ik het tien dagen kraampakket al weken klaar staan. Elke week kwam er weer een cadeautje bij. Ook voor mijn nichtje werd het cadeaupakket groter en groter. Ik kon er niets aan doen, ik kwam steeds meer mooie dingen tegen, of een leuke aanbieding dat ik echt niet kon laten liggen. Een Dooky met voordeel, een flessen startpakket van Difrax en een flessenwarmer heb ik met voordeel weten aan te schaffen. Een aanrader om even rond te struinen in de koopjeshoek.geluk mamaloes

Mazzelaars

Tijdens de negenmaandenbeurs had ik op de stand van Mamaloes een lief muziekdoosje gekocht, een knuffel, een gipsafdruk en een paar boeken. Ik had me het slepen kunnen besparen want op de webshop was alles eenvoudig te bestellen en werd het thuisbezorgd. Dombo, maar ach…

De grote producten bestel ik liever online. Met baby badjes, luiers en een maxi-Cosi wilde ik niet slepen. In één klap was de complete checklist babyuitzet afgevinkt, besteld en bij ons huis afgeleverd. Ideaal!

MamaLoesmamaloes geluk

Op de website van Mamaloes vind je prachtige babyspullen, eerlijke prijzen, een verrassend assortiment en fijne service. Alles is direct uit voorraad leverbaar en dat spreekt me aan. De klantenservice is goed bereikbaar en ze ‘doen wat je vraagt’. Toen ik om advies vroeg betreft een kinderstoeltje stonden ze me gelijk per chat te woord. Het team stond met liefde en plezier voor me klaar.

Videoimpressie

Met heel veel liefde kijk ik terug op een bijzonder fijne kraamweek. Onderstaande video is gemaakt bij de geboorte van Lucas, nu inmiddels een jaar oud. Het eerste badje, de eerste knuffel en het bedje dat opgemaakt klaar staat om je nieuwe aanwinst in neer te leggen. Het is allemaal zo uniek en bijzonder. En met de mooiste producten wordt het een extra fijne en comfortabele week.

Waar hebben jullie je babyuitzet gekocht? En kochten jullie de producten dan vooral online, of kocht je het liever in een fysieke winkel? Ik ben benieuwd..

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!

geluk

 

 

 


Delen vinden we super lief