Delen vinden we super lief

Je kunt je hart op als je weet dat je zwanger bent. Er is zoveel leuks te koop! Ik kon niet wachten om te gaan shoppen bij de komst van ons eerste kindje. Ik had mezelf wel voorgenomen om geen domme aankopen te doen, maar helaas ben ik gezwicht en er in getuind. Oef wat had ik een geld kunnen besparen als ik nu terugkijk. We hebben een paar doelloze babyproducten op een rijtje gezet zodat het jullie niet zal gebeuren. En eerlijk is eerlijk mijn miskopen zijn wellicht walhalla producten

  • Een donkey monkey, ofwel zo’n hangzak voor op de buik en in je box. Wat een onding. Koop gewoon een stevige, goede draagzak, tenminste als je voornemens bent dit echt te gebruiken. Ik heb hem denk ik 4 keer gebruikt. En eerlijk is eerlijk: lang leve marktplaats. Voor 15€ heb ik een fijne draagzak op de kop getikt die ik 3 keer heb gebruikt, maar no-worries die verkoop ik wel weer.
  • Zwangerschapskleding is niet voor alle vrouwen nodig. Mijn buik was wel dermate groot dat ik een zwangerschapsbroek en shirt heel fijn vond. Een rekbaar shirt voldoet ook tot de 7-8e maand Tenzij je een reus wordt (net als ik) Ik besloot me tegen het einde van de zwangerschap toch te verwennen met een paar nieuwe outfits. Loop niet te lang rond in je oude kloffie. Je moet je echt ook mooi voelen tijdens de laatste loodjes. Bij de werkkamp scoorde ik volop Sale artikelen.
  • Plastic steuntje voor in bad, Dit heb ik echt nog nooit gebruikt, zonde van je geld
  • Hemeltje boven de wieg. Ik vond het een stofnest en de standaard echt over-priced. Als je je kleintje in bed legt stoot je je hoofd en toen Oliveier groter werd trok hij het met standaard en al in zijn bedje. een onding en geen aanrader. Mocht je er toch verliefd op zijn, ik heb er nog eentje voor je in de aanbieding. De standaard was nieuw gewoon iets van 80€ oefff
  • Prachtig mooie en dure design rompertjes Zonde! Je moet de romper kunnen wassen op 100 graden anders gaan de wortel vlekken er echt niet uit. Tuurlijk heb ik er ook eentje van Smafolk, Tommy Hilfiger en andere merken. (vooral gekregen) Dat is voor die dagen dat je kids een smashing entree gaan maken op dat familie feest. Eten doen ze dan wel weer thuis ;-D
  • Design & Houtkleurig speelgoed. Het staat leuk, maar daar blijft het dan ook bij. Bij ons wordt het met geen vinger aangeraakt. Het is immers ook oersaai. Kinderen gaan voor veel, heel veel kleuren. Des te bonter, des te beter
  • Sterilisator Die heb ik echt nog nooit gebruikt. Bij de eerste aanschaf heb ik alles uitgekookt en daarna voldeed een afwasmachine en een goede theedoek. Mijn kids hebben dan ook een mega weerstand en gebruikten geen speentjes. Iss dit niet het geval, dan kan het een uitkomst zijn.
  • Een luiertas vind ik echt zo iets stoms. Vooral die kleurrijke gevallen met al die flappen, bloemen en sterren. Kom op meiden, we willen toch ook dat onze mannen er een beetje sexy bijlopen? Je wilt je partner toch niet met zo’n kleurrijk a la Oilily tas zien rondlopen? Zo niet sexy.
  • Een lepel met een vliegtuig er aan die geluid maakt. Leuk voor 1 keer en dan beland hij per ongeluk in de vaatwasser, oeps, kadoek…. Ga voor praktische producten en niet iets dat je met de hand moet afwassen.
  • Badjas Op de een of andere manier vonden veel van mijn vrienden dit leuk om te geven. We hebben 2 baby badjasjes en 2 voor een kleuter. In totaal hebben ze het 3 keer aangehad, naar het consultatie bureau wel te  verstaan. En een handdoek voldeed in ons geval ook.

Al met al is onze tip; koop niet te veel. je merkt vanzelf wat je nodig hebt en wat praktisch is. voor de een is het ene product bere handig en voor de ander een onding. Ik had heel veel aan de isofix in de auto, maar een ander vindt dit een onzin product. Hetzelfde gold bij ons voor een box. Een wipstoel koopt ook niet iedereen. Al doende leert men en dat geldt ook voor de babyproducten.

Happy shopping!

MISKOPEN VOOR JE BABY-KIND

 

 

 

 


Delen vinden we super lief